Desmit karstākie nedēļas videoklipi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Turpinām iepazīstināt ar jaunākajiem mūzikas videoklipiem. Pēdējās dienās to tiešām ir diezgan daudz. Ar jaunām dziesmām un klipiem atgriežas «Editors», «Muse», «Stereophonics» (starp citu, visi šie mākslinieki uzstājušies Latvijā), arī britu elektroniķi «The Chemical Brothers», kuri piesaistījuši pašu franču kino fantastu - režisoru Mišelu Gondrī. Lūk, desmit svaigākie video!

 
Foto: kadrs no video

The Chemical Brothers ar Q-Tip «Go»

Britu elektroniskās mūzikas duets «The Chemical Brothers» šogad gatavojas izdot jaunu albumu. Astotais studijas albums ar nosaukumu «Born in the Echoes» klajā nāks 17. jūlijā. Klajā jau laists pirmais vēstnesis no šīs plates «Sometimes I Feel So Deserted». Nu kārta pirmajam video dziesmai «Go», kas ieskaņota kopā ar reperi Q-Tip.

Klipu režisējis franču meistars Mišels Gondrī, un tajā redzams septiņu daiļavu improvizēts vilcieniņš.

Iepriekšējais Toma Roulenda (Tom Rowland) un Eda Saimonsa (Ed Simons) ieraksts «Further» klajā laists 2010. gadā. 2011. gadā izdots filmas «Hanna» skaņu celiņš, bet 2012. gadā koncertieraksts «Don't Think».

 
Foto: kadrs no video

Mikal Cronin «Turn Around»

Amerikāņu mūziķis Mikals Kronins kopā ar populāro aktrisi Kristenu Šālu (Kristen Schaal) nolēmuši mazliet pasmieties par slaveno Natālijas Imbruglijas deviņdesmito gadu grāvēju «Torn».

Dziesma ņemta no nesen izdotā Kronina jaunā albuma «MCIII».

Klips tapis kampaņas «$5K Video» ietvaros - mūziķim un komiķiem tiek piešķirti 5000 dolāru klipa izveidei.

 
Foto: kadrs no video

Mark Ronson un Mystikal «Feel Right»

Dīdžejs un producents Marks Ronsons laiž klajā jaunu singlu no veiksmīgā ieraksta «Uptown Special».

Dziesmā «Feel Right» piedalās reperis Mystikal, kurš plašāk pazīstams ar 2000. gada grāvēju «Shake Ya Ass». Viņa «rejošais» rečitatīvs dziesmā uz tipiska septiņdesmito gadu fanka pavadījuma atgādina agrīno Džeimsu Braunu.

 
Foto: kadrs no video

Giorgio Moroder un Sia «Déjà vu»

Leģendārais itāļu disko meistars Džordžio Moroders (Giorgio Moroder), kurš, pateicoties sadarbībai ar Daft Punk albumā «Random Access Memories» (2013), uz brīdi atgriezās popularitātes virsotnē, šogad laidīs klajā pats savu mūzikas ierakstu «74 is the New 24». Kā jauns vēstnesis no šīs plates nule klajā nācis skaņdarbs un video «Déjà vu», kurā dzied austrāliešu popzvaigzne Sia.

74 gadus vecais Moroders, kurš atbildīgs par daudziem septiņdesmito gadu disko grāvējiem, jau pagājušogad izziņoja savu atgriešanās albumu, pieaicinot tādas mūsdienu popmūzikas dziedātājas kā Čārliju XCX (Charli XCX), Britniju Spīrsu (Britney Spears), Kailiju Minogu u.c.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Everything Everything «Regret»

Lai arī Mančestras, Kentas un Ņūkāslas apvienotā kolektīva «Everything Everything» debijas albums «Man Alive» (2010) neguva lielus komerciālus panākumus, tas tika nominēts prestižajai «Mercury» balvai un guva lieliskas atsauksmes no mūzikas apskatniekiem un kolēģiem - mūziķiem («Coldplay», Muse», «Elbow» ir fani). Drīzumā (15.jūnijā) klajā nāks grupas trešais studijas albums «Get To Heaven». Lūk, viens no pirmajiem tā vēstnešiem. Šovasar grupu, starp citu, redzēsim Salacgrīvas festivālā «Positivus».

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Editors «No Harm»

Birmingemas rokgrupa «Editors» jaunajā klipā «No Harm» sadarbojas ar Irānā dzimušo, Nīderlandē dzīvojošo režisori Rahi Rezvani.

Dziesma ir pirmais vēstnesis no šā gada beigās gaidāmā jaunā albuma.

 
Foto: kadrs no video

Muse «Dead Inside»

Britu rokgrupa «Muse» šogad laidīs klajā jaunu plati «Drones», kā arī dosies koncertturnejā. Solists Mets Belamijs (Matthew James Bellamy) sacīja, ka grupas septītais albums iznākšot 8. jūnijā. Tajā tiks turpinātas iepriekšējos ierakstos apspēlētās tēmas - zinātniskā fantastika un politiskā saspīlējuma gaisotne.

Jaunais singls «Dead Inside» atspoguļo Belamija attiecību izjukšanu ar aktrisi Keitu Hadsoni.

 
Foto: kadrs no video

Stereophonics «C'est La Vie»

Velsiešu apvienība «Stereophonics» Kelija Džonsa (Kelly Jones) vadībā šogad septembrī gatavojas laist klajā devīto studijas plati «Keep The Village Alive», kas sekos 2013. gada «Graffiti On the Train».

«C'est La Vie» ir pirmais vēstnesis no jaunā albuma.

Klipā redzami populāri jaunie aktieri Antonia Thomas, Aneurin Barnard un Mathew Aubrey.

 
Foto: kadrs no video

Lolawolf «Bitch»

Projekts «Lolawolf» ir Lenija Kraviza meitas Zoijas Kravicas garabērns. Grupa jau izdevusi dažus ierakstus, un nule klajā laista jauna dziesma «Bitch». Tajā filmējusies pati Zoija un viņas draudzene Mailija Sairusa. Abas klipā lieliski pavada laiku un eksponē savas pusplikās sēžamvietas.

 
Vizs Kalifa
Vizs Kalifa Foto: kadrs no video

Wiz Khalifa «No Permission»

25 gadus vecais Pitsburgas iedzīvotājs Kamerons Džibrils Tomazs (Cameron Jibril Thomaz) jeb Vizs Kalifa (Wiz Khalifa) šobrīd ir viens no populārākajiem reperiem. Topu pirmajā vietās šobrīd ir dziesma no filmas «Furious 7».

Dzelzs jākaļ, kamēr tā karsta, saprot Kalifa, un laiž klajā jaunu dziesmu un video.

Zālīte ir neiztrūkstošs elements šā mākslinieka klipos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu