«Laternu stundā» uzstāsies grupa «Menuets» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ieskandinot gaidāmo 45 gadu jubilejas koncerttūri, 2. maijā plkst. 21 Rīgas bārā «Laternu stundā» uzstāsies grupa «Menuets».

Kā informēja izklaides vietas pārstāvji, koncertā izskanēs tādas latviešiem mīļas un zināmas dziesmas kā «Viņi dejoja vienu vasaru», «Alvas zaldātiņi», «Dzeguzes balss», «Kamēr saule vēl nenoriet», «Četri balti krekli», «Dziesmiņa par Rīgas redzēšanu», grupas neoficiālā himna «Dziesma, ar ko tu sāksies», kā arī agrīnās dziesmas, kuru autori ir Adrians Kukuvass, Juris Sējāns un Juris Kulakovs.

Grupā «Menuets» patlaban muzicē Inese Pabērza, Adrians Kukuvass, Baiba Jagere, Juris Kulakovs, Juris Sējāns, Leons Sējāns, Raimonds Bartaševics un Ikars Ruņģis.

Pirms un pēc «Menueta» spēlēs DJ «E.E. Edžiņš».

Biļetes uz koncertu nopērkamas interneta vietnē «www.bilesuparadize.lv», kā arī pasākuma norises vietā.

Kā ziņots, ar uzstāšanos Dzintaru koncertzālē 13. jūnijā Latvijas koncertturneju sāks leģendārā grupa «Menuets». Programma «Esam!», kurā iekļautas visu laiku labākās «Menueta» dziesmas, būs grupas dalībnieku dāvana gan saviem faniem visā Latvijā, gan pašiem sev 45. jubilejā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu