Foto: Preslija sievas cīņa ar novecošanu pārvēršas katastrofā (30)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Leģendārā rokmūzikas izpildītāja Elvisa Preslija sešdesmit astoņus gadus vecās sievas Priscillas Preslijas cīņa ar novecošanu lēnām pārvēršas par katastrofu. Ārsti paziņo, ka slavenība ir uzlabojusi pilnīgi visu ķermeni, sākot ar zoda implantu, botoksa injekcijām un beidzot ar tauku atsūkšanu.

Plastiskās ķirurģijas superzvaigzne Freds Pestcatore, vērojot slavenības bildes no viņas pēdējā saviesīgā pasākuma, kurš norisinājās 26.aprīlī, saka, ka no sievietes agrīnā skaistuma un sejas formas pāri nav palicis pilnīgi nekas, Priscilla izskatās kā pilnīgi cits cilvēks.

Ārsts paziņo, ka Priscillai ir veiktas botoksa injekcijas apkārt degunam, pierē un augšlūpā, padarot to apjomīgāku, lai āda izskatītos tik jauneklīga, Preslija atraitne ir izmantojusi jaunāko Holivudas zvaigžņu brīnumu, procedūru, kurai ir dots nosaukums «Fraxel».

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Procedūras «Fraxel» laikā sievietei ar lāzera palīdzību ir izņemtas krunkas, grumbas, noņemta ādas virskārta, kas ļauj ādai izskatīties jaunākai un starojošākai.

Freds, vērojot fotogrāfijas, paziņo, ka Priscilla nav saņēmusi pašu labāko iespējamo ķirurģisko palīdzību, jo tādā gadījumā grūti būtu noteikt uzlabojumu vietas.

Vadoties pēc pieredzes, ārsts paziņo, ka Priscillai atpakaļceļa vairs nav, ja viņa izbeigs veikt procedūras, viņa kļūs par staigājošu plastiskās ķirurģijas katastrofu.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu