«Atriebēji: Ultrona laikmets» otro nedēļu numur 1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vasaras visgaidītākā filma - supervaroņu grāvējs «The Avengers: Age of Ultron» («Atriebēji: Ultrona laikmets») turpina apliecināt savu statusu un pārliecinoši saglabājusi 1. vietu Ziemeļamerikas kinoteātru topā.

Otrajā nedēļaā kinolente nopelnījusi 77,2 miljonus.

Filmas anotācija: Cilvēce atrodas uz iznīcības robežas. Ultrons - mākslīgais intelekts, kurš bija radīts, lai aizsargātu Zemi no ārējiem ienaidniekiem, ir kļuvis par ienaidnieku pašai cilvēcei. Vienīgie, kas var mest izaicinājumu tik neapturamam pretiniekam, ir Atriebēji. Taču Ultrons ir pārāk spēcīgs - viņa laikmets ir sācies un tajā nav paredzēta vieta cilvēkiem.

Foto: publicitātes

Otrajā vietā debitējusi režisores Anes Flečeras («Bildinājums», «27 kleitas») jaunākā asa sižeta komēdija «Karstā pakaļdzīšanās» («Hot Pursuit»). Galvenajās lomās «Oskara» balvas laureāte Rīza Viterspūna («Sirds robeža», «Mežone») un kolumbiešu izcelsmes ekrāna zvaigzne Sofija Vergara («Šefpavārs uz riteņiem»).

Tā spējusi iekasēt 13,3 miljonus, kas visnotaļ precīzi atbilst ekspertu prognozēm.

Apraksts: Uzcītīgai, bet nemākulīgai policistei (Viterspūna) tiek uzticēts eskortēt uz tiesu Dalasā ietekmīga narkotirgoņa atraitni (Vergara), kura ir vienīgā lieciniece kriminālprāvā. Uzdevums nav no vieglajiem, jo seksīgo un temperamentīgo latīņamerikāņu daiļavu vēlas novākt gan noziedzīgās pasaules elementi, gan korumpēti policisti. Abas dāmas tiek ierautas nebeidzamā piedzīvojumu virpulī, kad sākas pakaļdzīšanās cauri visai Teksasai.

Trijnieku ar 5,6 miljoniem noslēdz romantiskā drāma «Adelainas gadi» («Age of Adeline»), kurā galveno lomu atveido amerikāņu aktrise - viena no planētas skaistākajām sievietēm (tā liecina aptaujas) Bleika Laivlija. Viņas ekrāna partneri ir tādas Holivudas zvaigznes kā Mikels Hovsmens un Harisons Fords.

Spraiga sižeta filma «Furious 7» («Ātrs un bez žēlastības 7») numur 4.

Vietu zemāk komēdija «Misija: Lielveikals Vegasa» («Paul Blart: Mall Cop 2»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu