Naija Rivera ir izmesta no seriāla «Glee» (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktrise Naija Rivera seriālā «Glee» darbojās no pašiem pirmsākumiem, bet nu strīdu dēļ ar citiem kolektīva aktieriem viņa ir izmesta no seriāla un, kā ziņo režisors, nekad vairs neatgriezīsies tajā.

Kā ziņo telekanāls «FOX», Naija Rivera izmesta no seriāla, jo viņas jaunās sezonas attieksme pret kolēģiem, scenāristiem un darbu bija neciešama. Nepārtraukti valdīja strīdi, saspringta gaisotne, aktrise kavēja filmēšanas, nepārzināja savus tekstus un izteica nepamatotus komentārus scenāristiem.

Pēdējo punktu aktrises darbam pielika producenta Breda Falšuka atgriešanās seriālā, Rivera rīkoja viņam daudz scēnu, un tad tika nolemts, ka aktrisei ir jāaiziet.

Televīzijas kanāls uzreiz neizlēma par tik drastisku metodi kā sievietes izmešana no seriāla, viņai tika izteikti divi brīdinājumi, bet trešā reize bija liktenīgā.

Telekanālam žēl, ka tik talantīga aktrise tomēr nespēja savākt savas emocijas un nodoties darbam.

Aktrisei pat netika dota iespēja pašai sapakot mantas no viņas treilera, visas mantas tika sapakotas un nosūtītas uz aktrises mājām, bet ieejas karte filmēšanas laukumā anulēta.

Tā nav vienīgā neveiksme aktrises dzīvē, aprīlī viņa izšķīrās ar līgavaini, reperi Big Sean.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu