Domājot par viņu, ap sirdi kļūst silti...

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: personīgais arhīvs

Mana Mamma ir lieliskākā pasaulē, jo viņa ir kā ģimenes dvēselīte. Nezinu nevienu cilvēku, kuram tā rūpētu savi mīļie un visi pārējie tuvākie cilvēki apkārt. Viņas mīlestība ir neizmērojama. Ņemot vērā to, ka mana mamma ir ar labu karjeru, viņa ļoti daudz laika pavada strādājot, bieži vien naktīs ilgas stundas pavadot birojā, viņai vienmēr atradīsies laiks savējiem, nekad netiks atteikts padoms vai mīļš vārds.

Netiks atteikta kafijas pauze, lai vai cik daudz darba būtu! Mana mamma spēj rast izeju vai risinājumu jebkurā situācijā! Lai arī es un mana māsa esam jau pieaugušas sievietes, ar savām ģimenēm, mammas atbalsts un klātesamība, kaut vai tikai domās, ir vienmēr jūtama. Mamma mums vienmēr atradīs pareizos vārdus, īstajā brīdī, kad tas būs nepieciešams. Nesen vienam manam draugam bija jubileja, mana mamma viņu negaidīti apsveica, viņš man pēc tam teica – Gunta, tev ir pati labākā mamma pasaulē! Ziniet? Tas bija tik patīkami! Tik patīkami, ka arī citi redz un sajūt to, cik mana mamma sirsniņā ir lielisks cilvēks! Mana mamma ir tā, kura vienmēr atrod laiku un iespēju visus mīļos radiņus sapulcināt vienkopus, lai kaut mirklīti, bet visi pabūtu kopā, vai tā ir kāda jubileja, vai vienkārši diena, kad visiem sanākt.. Nesen manai mammai bija apaļa jubileja, un mana krustmāte pateica brīnišķīgu tostu – Sandras labestībai nav robežu, viņa ir ne tikai lieliska mamma, bet arī fantastisks cilvēks! Mūsu radu saimē nav neviena cita cilvēka, kurš tā rūpētos, lai visiem būtu labi, kurš rūpētos par to, lai visi ik pa laiciņam sanāk kopā, kurš vienkārši piezvana un pajautā, kā iet...

Foto: personīgais arhīvs

Visi jūt to, cik mana mamma ir brīnišķīga sieviete, viņas plašajai sirdij nav robežu, viņa vēlas palīdzēt un viņa palīdz katram, kurš ir ienācis viņas dzīvē, neatkarīgi no tā, vai tas ir savs cilvēks vai svešāks. Domājot par viņu, man nāk prātā tik daudz domu, ko tik viņa nav paveikusi! Cik cilvēkiem viņa ir palīdzējusi! Pats apbrīnojamākais ir tas, ka viņa tiešām daudz strādā, bet mēs ģimenē nekad, nekad neesam jutušies atstāti bez viņas uzmanības! Domājot par viņu, ap sirdi kļūst silti... Kad man kādreiz būs savi bērni, ja viņi spēs par mani kaut pusi no tā pateikt un just, ko es pret savu mammu, es būšu laimīga!

Mana Mamma ir pati, pati brīnišķīgākā sieviete, sieva un lieliskākā MAMMA pasaulē! Es viņu mīlu no visas savas sirds!

Gunta

Foto: personīgais arhīvs
Foto: personīgais arhīvs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu