Drū Berimora pati rūpējas par saviem bērniem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktrise Drū Berimora 22.aprīlī kļuva par mammu savai otrajai meitai Frenkijai, bet joprojām pati rūpējas par saviem bērniem, neizmantojot auklītes palīdzību. Drū atklāj, ka viņas ģimenē nekad nav bijusi auklīte, par bērniem vienmēr ir rūpējusies viņa pati.

Pāris dienas veco Frenkiju un pusotru gadu veco Olīvi pieskata viņu pašu māmiņa, aktrise Drū Berimora, ģimene auklītes neizmanto, jo paši vēlas būt klāt ikvienā bērniem īpašajā un būtiskajā mirklī.

Berimorai patīk mammas loma, un nekāds nogurums nespēj viņu piespiest nolīgt auklīti, jo visas raizes, bezspēks beidzas, tiklīdz viņu apskauj Olīve vai mazā Frenkija pieskaras viņas rokai.

Berimoras vecāki izšķīrās, pirms viņa bija dzimusi, viņas tēvs nekad nebija līdzās un palaida garām visus viņas dzīves būtiskākos notikumus, tāpēc viņa nevēlas, lai arī viņas meitas izjūt vecāku trūkumu.

Piedzimstot Olīvei, Berimora nenolīga auklīti, bet devās uz pavārmākslas kursiem, lai iemācītos gatavot ēst. Arī šajā vasarā viņa plāno uzlabot ēst gatavošanas prasmes, jo vēlas kļūt par ideālu māti un sievu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu