Sabiedrībā pazīstamu cilvēku domas, kuras veltītas Nikam Matvejevam (20)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Naktī no sestdienas uz svētdienu mūžībā aizgājis leģendārais skatuves mākslinieks Niks Matvejevs. Viņa kolēģi, talanta cienītāji, mākslinieki, kuriem tieši Niks palīdzēja uzlabot vokālās prasmes, dažādos sociālajos tīklos publisko ierakstus, veltītus māksliniekam.

Dziedātājs Nikolajs Puzikovs: – Es nevaru tam noticēt. Man sāp sirds. Mēs zaudējām izcilāko Latvijas mūziķi. Vēl pirms laika kāpām uz skatuves, un vairs viņu neredzēšu.

Dziedātāja Samanta Tīna: - Paldies par visu, ko man iemācīji un devi, - tik gribējās vēl tikpat daudz un vairāk! Vienmēr būsi man īpašs!

Skaistuma konkursu rīkotāja Liene Skulme savas pārdomas izsaka, citējot Imanta Ziedoņa «Epifānijas»: «Viņi ir likteņa izredzētie. Divas baltas neļķes pie nakts melnā smokinga. Divi kroņlukturi debesīs. Ir tik maz to, kuru mīlestība nav noslēpjama. (..) Viņi tur nav kāpuši, viņi to nav prasījuši, bet kāds brīnums pacēlis viņus mums pāri, un nu mēs to nesaprotam. (..) Viņi ir tajā augstumā, kuru mēs nevaram aizsniegt. (..) Viņi ir akli un kurli pret mums. Viņi mūs neredz, nedzird un nesaož. (..) Jo viņi ir solījums, ka arī varbūt mēs kādreiz... Varbūt arī mēs.»

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājs Ralfs Eilands: - Nesen Niks Matvejevs man teica: «Pieci eiro stundā - kas tas tāds ir? Kad uzkāpj uz «korķa», tad jau pirmajā stundā «sotaks» pa dirsu!» Paldies par jokiem, darbiem un mūziku! REST IN POWER!

Dziedātāja Agnese Rakovska: - Niks Matvejevs - cilvēks ar lielu plusa zīmi - R.I.P.

Dziedātājs Roberto Meloni: - Es nespēju noticēt... Varu tikai pateikt paldies par to, ko tu man mācīji, stāstīji un ieteici.. Paldies Nik!

Foto: facebook.com

Dziesmu autors Guntars Račs atvadās Jāņa Petera vārdiem:

..Un tu brien pa vēju pēdām,
Brien un savu dvēselīti sauc.
Melna zīme aust pār tevi,
Aust, un vārna melni krauc...

Skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate: - Izsaku visdziļāko līdzjūtību Nika tuviniekiem. Esmu satriekta!

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu