Supervaroņus Ziemeļamerikas kino nomaina dāmu trijotne

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros jauns līderis. Supervaroni «Kapteini Ameriku» nomainījusi komēdija «Atriebība sieviešu gaumē» («The Other Woman»), kurā tēlo tādas skaistules kā Kamerona Diaza (Cameron Diaz), Leslija Mana (Leslie Mann), Keita Aptone (Kate Upton), repere Nikija Mināža (Nicki Minaj) u.c.

Režisora Nika Kasavetisa (Nick Cassavetes) komēdija savā pirmajā nedēļas nogalē iekasējusi 24,7 miljonus, kas pārspēj ekspertu izteiktās prognozes un apstiprina, ka šāds spilgts aktrišu ansamblis spēs piesaistīt lielu interesi.

Anotācija: Seksīgā blondīne Kerlija, kurai ir burvīgas attiecības ar savu jauno draugu Marku, nejauši satiek... Marka sievu un saprot, ka viņas lieliskais vīrietis ir banāls brunču mednieks. Apkrāptās sievietes nolemj neskaidrot savstarpējās attiecības, bet palīdzēt viena otrai un apvienot spēkus, lai pārmācītu nodevēju. Taču jaunizceptās draudzenes pēkšņi atklāj, ka Markam ir vēl viena sieviete. Trīs liktenīgas daiļavas uz kara ceļa - atriebība sieviešu gaumē sola lielas nepatikšanas viņu vīrietim.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā Latvijā no 2. maija.

Uz otro vietu noslīdējusi vērienīgā komiksu filma «Kapteinis Amerika: Ziemas Kareivis» («Captain America: The Winter Soldier»). Iekasēti 16 miljoni, bet kopējie ieņēmumi Ziemeļamerikā nu jau krietni pārsnieguši 200 miljonus. Globālā mērogā tie jau pietuvojušies 700 miljoniem.

3. vietu ieņem kristīgā drāma «Debesis ir!» («Heaven is for real») - stāsts par četrgadīgu zēnu Koltonu Bērpo, kas «pabijis Debesīs». Filmas pamatā Toda Bērpo (Todd Burpo) un Linnas Vinsentas (Lynn Vincent) grāmata ar tādu pašu nosaukumu. Grāmata izdota arī latviski.

Šoreiz iekasēti 13,8 miljoni un pavisam nedaudz pietrūcis līdz otrajai vietai.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu