Aktrises, kuras saskārušās ar seksuālu uzmākšanos (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Holivudā uzņemtajās filmās rāda, ka nereti jaunās aktrises apmeklējot dažādas noklausīšanās, saskaras ar režisoru vai producentu seksuālu uzmākšanos. Ir aktrises, kuras ir iemantojušas popularitāti un atklāj, ka šādu attieksmi ir piedzīvojušas arī dzīvē.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Helēna Mirena apsūdz angļu filmu producentu Maiklu Vineru par to, ka tālajā 1964.gadā pēc noklausīšanās aktrisi sagrābis aiz rokām un piespiedis pie sava ķermeņa. Helēna saka, ka jutās ļoti dusmīga un atgrūda producentu, lai arī ko tas viņai maksātu nākotnē.

Āfrikā dzimusī aktrise Šarlīze Terona, sākot aktrises gaitas saņēma piedāvājumu no producenta vēlu vakarā doties uz viņa mājām, lai pārrunātu jaunās lomas un pašas filmas detaļas. Aktrise uzreiz saprata, ka kaut kas nav tā, kā tam būtu jābūt, bet vienalga devās uz producenta mājām. Saprotot, kāpēc viņš aktrisi ir uzaicinājis, viņa aizgājusi prom, sakot, ka producents nav izvēlējies īsto aktrisi.

Neskatoties uz to, ka aktrise Gvineta Paltrova ir uzaugusi filmu industrijas aprindās, arī viņai tika izteikts konkrēts piedāvājums lietas kārtot guļamistabā. Paltrova nevēlējās gūt panākumus, pateicoties vecāku vārdam, tāpēc pati saviem spēkiem centās izsist sev ceļu aktiermākslā. Paltrova atzīstas, ka tas arī bija iemesls, kāpēc viņas aktiermākslas pasniedzējs uzlicis viņai roku uz kājas ierosinājis turpināt sarunas guļamistabā. Aktrise atteicās, bet viņa ir droša, ka daudzas citas jaunās meitenes piekrīt doties uz guļamistabu, jo uzskata - ja nedosies, viņu karjerai tiks pielikts punkts.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Arī aktrisei Sūzanai Sarandonai karjeras sākšana izrādījās ne zelta plāksnēm veidota. Sūzanai uzmācās viņas aktiermeistarības pasniedzējs, abiem šī pieredze nebeidzās veiksmīgi.

Aktrise Megana Foksa, runājot par seksuālu uzmākšanos, pastāsta savu pieredzi, bet nenosauc nevienu vārdu, aktrise stāsta, ka, sākot karjeru viņu vēlējās satikt daudzas Holivudas leģendas un viņa jutās pagodināta līdz mirklim, kad, ieejot telpā, saprata, ka no viņas tiek gaidīts sekss, ne sēdēšana pie kafijas tases.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Par aktrisi Merilinu Monro klīst baumas, ka viņa savu ceļu uz panākumiem un veiksmi ir radījusi, pateicoties savam augumam un seksualitātei. Runā, ka aktrise nav bijusi tik talantīga uz ekrāna kā gultā, un, pateicoties tam, ka gulējusi ar režisoriem, ieguvusi kārotās lomas un leģendas statusu.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu