Manai mammai ir brīnišķīgas rokas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mamma - uzticamākais draugs, sirsnīgākais atbalsts, saprotošākais sarunu biedrs, vislabākais padomdevējs, vienmēr pieejama un gatava palīdzēt. Mamma ir daļa no mūsu sirds, un mēs, bērni, daļa no mammas sirds. Mammas savus bērnus mīl, neskatoties ne uz ko, tā ir visšķīstākā un patiesākā mīlestība, kas var vienot mammu un bērnu. Mana mamma ir lieliskākā pasaulē, jo starp mums ir beznosacījuma mīlestība, sapratne, atbalsts un uzticēšanās.

Mana mamma ir brīnišķīga sieva un izcila mamma. Viņā ir vērojama tāda atdeve uz visu, kādu var saskatīt tikai retajā cilvēkā. Runājot par sievietes un vīrieša attiecībām, viņa izstaro milzīgu enerģijas daudzumu, rūpes un sapratni, kādu varētu vēlēties ikkatrs dzīvesbiedrs. Mammas profesijai viņa ir kā radīta, lieliska, vienkārša sieviete.

Manai mammai ir brīnišķīgas rokas. Kāpēc? Jebko, ko mamma dara, viņa dara no sirds un līdz galam. Ja mīl, tad mīl, ja mierina, tad tā, lai pēc tam justos kā visīpašākais cilvēks, ja dod padomus, tad tā, lai pēc tam viss ir līdz galam saprasts. Mana mamma ir cilvēks, no kura es ņemu piemēru. Mamma ir ļoti strādīga, vienmēr iet uz savu mērķi, viņai ir tik daudz jaunu, radošu un mūsdienīgu ideju, vienmēr, ja ir kas jautājams vai vajadzīga palīdzība, var vērsties pie manas mammas, viņa ir vislabākā.

Mamma sniedz ļoti daudz mīlestības, viņa ir mana labākā draudzene, ir kopā ar mani gan priekos, gan bēdās. Esmu domājusi par citu vecāku un bērnu attiecībām, bet uzskatu, ka man ir ļoti paveicies ar visu, kas man ir. Es jūtos mīlēta, jūtu atbalstu un sapratni, kā arī es atdaru ar to pašu, jo, manuprāt, īsta, bezlimita mīlestība mūsdienās ir retums, esmu lepna par savu mīļo, lielisko mammu!

Es, bez šaubām, varu teikt, ka mana mamma ir vislieliskākā pasaulē, jo viņa ir viss, kas man ir, un šīs attiecības es nemainītu ne par ko. Mana mamma ir pelnījusi visu labāko, es viņu cienu un godāju!

Evelīna

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu