Augulis pērn palielinājis savas parādsaistības (15)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) pagājušajā gadā ir palielinājis savas parādsaistības, noformējot līzingu par automašīnas iegādi, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija.

Ministra īpašumā līdz šim bija 2001.gada izlaiduma «Opel Astra», taču pagājušajā gadā viņš iegādājies 2013.gada izlaiduma «Mitsubishi Outlander». Savukārt sadaļā, kur jānorāda pārskata gadā veiktie darījumi, kuru summa pārsniedz 20 minimālās mēnešalgas, Augulis norādījis līzingu 21 510 eiro apmērā.

Ministram pagājušajā gadā arī palielinājušās parādsaistības - to kopējais apjoms ir 95 600 eiro. Pirms gada viņa parādsaistības bija 77 404 eiro apmērā.

Pagājušajā gadā politiķa kopējie ienākumi bija 44 235 eiro apmērā. No tiem vislielākie ienākumi bijuši par darbu Saeimā - algā viņš saņēmis 25 793 eiro, bet kompensācijā no Saeimas vēl tikuši 5149 eiro. Ienākumi gūti arī no saimnieciskās darbības un komercdarbības uzņēmumā «Īves grupa» - 6715 eiro, kā arī saņemta alga no Centrālās zemes komisijas - 6576 eiro.

Augulis deklarācijā norādījis, ka viņa īpašumā ir māja un zeme Bērzes pagastā, viņam pieder 67 kapitāla daļas AS «Rīgas dzirnavnieks», kā arī 67 šī paša uzņēmuma akcijas un viena akcija zemnieku saimniecībā «Auguļi».

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu