Foto: sākusies Rīgas Velo nedēļa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Turpinoties Velo nedēļai, Rīgā šodien būs divas velo darbnīcas un fiksēto velosipēdu ātruma sacensības.

Rūpniecības iela 19, blakus Viesturdārzam, šodien no plkst.12 līdz 16 būs atvērta velo bibliotēka un darbnīca, kurā varēs iepazīties ar dažāda veida velosipēdiem un izmēģināt katru no tiem. «Upcycling» radošajā darbnīcā varēs iemācīties veikt sīkus velo remontdarbus, veidot dažādus priekšmetus no nolietotām velo detaļām un atstarotājus dažādās formās bērniem.

Savukārt «Rīgas darbnīcā», Gaujas ielā 1, šodien no plkst.18 līdz 21 tiks atvērta «Ģimenes velosipēda meistardarbnīca», kurā tiks meistarots ģimenes divritenis, kas paredzēts vienam pieaugušajam ar diviem līdz trim bērniem. Darbnīca būs pieejama arī 2.maijā, un tajā ikviens varēs konsultēties ar velomeistariem par savu velosipēdu tehniskajām un mākslinieciskajām gaitām.

Uzmeistarotais ģimenes velo un vēl citi «Rīgas darbnīcā» radītie «Kreicbike» nestandarta velosipēdi pievienosies Rīgas Tvīda braucienam 3.maijā.

Velo svētki turpināsies arī velokafejnīcā «Piens», Aristida Briāna ielā 7, - no plkst.11 līdz 15 tuvējā kvartālā norisināsies apvienības «Tru Fix Kru» organizētās «Heavy Criterium» fiksēto velosipēdu ātruma sacensības. Reģistrēšanās sacensībām notiks no plkst.11, kvalifikācijas braucieni sāksies no plkst.12. Sacensību maršruts sāksies velokafejnīcas «Piens» pagalmā, Aristida Briāna ielā 9, tad pa Aristida Briāna ielu, Palīdzības ielu un Šarlotes ielu atgriezīsies velokafejnīcas pagalmā. Sacensību laikā no plkst.11 līdz 15 šo ielu posmos transportlīdzekļu satiksme tiks slēgta.

Kā ziņots, Rīgā sestdien atklāta Velo nedēļa, kas turpināsies līdz 4.maijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu