«Guns N' Roses» sola drīzumā izdot jaunu albumu (10)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Amerikāņu rokgrupa «Guns N' Roses» solījusi, ka neliks faniem gaidīt jaunu albumu vēl 14 gadus. Ģitārists Ričards Fortuss (Richard Fortus) trešdien «Revolver Golden Gods» balvu pasniegšanas ceremonijā Losandželosā sacīja, ka grupa «strādā pie jaunām dziesmām».

«Cerams, ka ļoti drīz varēsim izdot jaunu materiālu. Tas varētu notikt nākamgad,» viņš teica.

«Guns N' Roses» nesenākais ieraksts «Chinese Democracy» iznāca 2008. gadā, 14 gadus pēc iepriekšējā studijas albuma «The Spaghetti Incident».

Dziesmu sacerēšanā iesaistījušies visi dalībnieki, norādīja Fortuss. Radošā darbība notiek no mūziķu mājās ierīkotajām studijām, kā arī nesenajā koncertturnejā Dienvidamerikā.

«Revolver Golden Gods» ceremonijā grupa uzstājās ar dziedātāju Akselu Rouzu (Axl Rose), kurš ir vienīgais atlikušais oriģinālā sastāva dalībnieks.

Balvu pasniegšanā piedalījās tādas rokzvaigznes kā Eliss Kūpers, Džoanna Džeta, Billijs Gibonss no grupas «ZZ Top», kā arī dziesmu autore Linda Perija.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu