Lai vai kur pasaulē mēs atrastos, daļa sirds vienmēr ir mammas kabatā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Viņa ir lieliskākā mamma pasaulē, jo... jo viņa ir lieliska.. Mēs esam divas meitas, kuras ļoti mīl savu mammu. Vienai tūliņ paliks 17 gadi, bet otrai 26, un šī burvīgā mamma kuru katru dienu kļūs par vecmāmiņu, un viņa būs arī lieliska vecmāmiņa. Mūsu mamma ir lieliska, jo mūs vienmēr atbalsta un ļauj mums pieļaut savas kļūdas, un viņa atļauj mums veselīgi attīstīties un pieaugt.

Un, lai vai kā mēs to negribētu atzīt, mammām vienmēr ir taisnība! Mūsu mamma ir skaista, radoša un sirsnīga personība, viņa nekad neatsaka palīdzību, ne mums, ne arī kādam citam. Tas ir viens no iemesliem, kādēļ viņa strādā bāriņtiesā un mēģina palīdzēt cilvēkiem, bērniem un ģimenēm, kuras ir pazaudējušas savu ceļu vai sevi šajā lielajā un sarežģītajā pasaulē.

Mūsu mamma nekad neaizmirst mūs un nekad nebeidz mūs saklausīt vai saredzēt pūlī un apkārtējās pasaules troksnī.

Mūsu mamma mūs mīl bez disciplīnas, bez sava viedokļa uzspiešanas.

Viņa atbalsta mūsu lēmumus, un tad, kad redz, ka vajag mūs pastumt pareizajā virzienā, viņa to nemanāmi izdara. Diemžēl mūsu tēvs nomira pirms daudziem gadiem un, protams, tētis bija mūsu lielā mīlestība, bet mammai viņš bija šī lielā un vienīgā mīlestība, tā bija tā ideālā saskanība, kuru jebkurš no mums vēlas atrast, un viņai tas bija izdevies, bet diemžēl ne uz tik ilgu laiku, cik varētu vēlēties. Mūsu tētis aizgāja ātri un negaidīti, bet mūsu mamma ir īsta Super Sieviete. Viņa saņēma sevi rokās un ļoti labi apzinājās, ka viņai ir jābūt «divi vienā» - mammai un tētim. Un to viņa arī izdarīja, viņa atdeva sevi visu, lai izaudzinātu mūs, lai mīlētu mūs, lai atbalstītu mūs, viņa kļuva par visu mūsu ģimeni. Viņai ir tēva spēks un mammas maigais glāsts.

Diemžēl, pieredzot šādas sāpes, mēs, meitas, no tām bēgām, kad vien radās tāda iespēja. Vecākā meita pārcēlās uz dzīvi Skotijā, bet jaunākā pārcēlās tuvāk skolai, uz kopmītnēm. Un, neskatoties uz to, ka tie jau ir ļoti daudzi gadi un satikties nav iespējams tik bieži kā vēlētos, mamma tomēr ir kā magnēts un tur mūsu sirdis un domas pie sevis ik dienas. Lai vai kur pasaulē mēs atrastos, daļa sirds vienmēr ir mammas kabatā. Mēs vēlētos novēlēt superjauku māmiņdienu mūsu stiprajai un burvīgajai mammai un, kas zina, varbūt jau pat vecmāmiņai. Mēs savu mammu ļoti mīlam.

Madara un Lelde.
Lee Skrastina

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu