Dailes teātris sezonu noslēgs ar koncertu «Hameleona rotaļas – Spanovska ballīte»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Šo sezonu Dailes teātris noslēgs ar koncertu 2 daļās «Hameleona rotaļas – Spanovska ballīte» 10., 11. un 12. jūnijā. Pēdējam koncertam 12.jūnijā sekos arī sezonas noslēguma balle.

No visa milzumlielā dziesmu daudzuma, ko savā teātra un koncertu dzīves laikā dziedājis aktieris Harijs Spanovskis, «Spanovska ballītes» veidotāji izvēlējušies tās, kas visvairāk uzrunā skatītājus un visbūtiskāk raksturo Hariju Spanovski. No smiekliem līdz nopietnībai un atkal atpakaļ...

Koncertu «Hameleona rotaļas – Spanovska ballīte» veido radošā grupa - Intars Rešetins, Artūrs Skrastiņš, Juris Vaivods, Mārtiņš Vilkārsis, Ilze Vītoliņa un Inga Krasovska.

Koncertā piedalīsies Olga Dreģe, Ieva Segliņa, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Ērika Eglija, Sarmīte Rubule, Vita Vārpiņa, Kristīne Nevarauska, Artūrs Skrastiņš, Juris Frinbergs, Gints Grāvelis, Aldis Siliņš, Ģirts Ķesteris, Artis Robežnieks, Gints Andžāns, Jānis Paukštello un Lauris Dzelzītis, kā arī bigbends «Mirāža» un tautas deju ansamblis «Rotaļa».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu