VIDEO! Rīgas labākie dejotāji 4. maija lielkoncertā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

4.maijā Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas 25 gadu jubilejai tika veltīts lielkoncerts «Dod man spēku, dod man laiku», kurā piedalījās Rīgas labākie - A grupas tautas deju ansambļi.

Ņemot vērā skatītāju lielo interesi par šo koncertu un faktu, ka biļetes tika ātri vien izpirktas, pasākuma organizatori piedāvāja noskatīties arī koncerta ģenerālmēģinājumu, kas norisinājās pāris stundas pirms paša lielkoncerta.
Koncerta programmā bija iekļautas gan skatītāju, gan dejotāju iemīļotākās dejas jeb deju «zelta fonda» izlase, kā arī mūsdienu izcilo horeogrāfu Jāņa Purviņa, Jāņa Ērgļa un Agra Daņiļeviča deju raksti.
Koncerta veidotāji - Ingrīda Edīte Saulīte, Rolands Juraševskis un Jānis Ērglis. Režisors - Jānis Siliņš, scenogrāfs - Reinis Suhanovs, mākslinieciskais vadītājs - Jānis Ērglis. Lielkoncerta vadītāji - aktieri Dita Lūriņa un Egils Melbārdis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu