Kas ir pasaulē turīgākā boksera garāžā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

2.maijā Lasvegasā notiks boksa cīņa, ko visā pasaulē daudzina par gaidītāko maču šā sporta veida vēsturē - tas būs duelis starp amerikāņu bokseri Floidu Meivezeru un viņa filipīniešu sāncensi Maniju Pakjao.

Cīņa ir ne tikai gaidīta, bet provizoriski arī ļoti ienesīga. Jau pirms mača ir zināms, ka abi sportisti kļūs par vēl «biezākiem» miljonāriem - neatkarīgi no iznākuma plānotie 300 miljonu dolāru ieņēmumi tiks sadalīti attiecībā 60:40 par labu Meivezeram, un tas nozīmē, ka amerikānis varēs papildināt savu greznumlietu kolekciju, tai skaitā ekskluzīvo automobiļu parku.

Un tas Meivezeram ir diezgan krāšņs. 3 miljonus dolāru viņš samaksājis par unikālu Bugatti Veyron Grand Sport, kā arī iegādājies vēl divus parastos Veyron, par katru samaksājot 1,6 miljonus. Tīri matemātiski tas nozīmē ne tikai to, ka Meivezers par šiem Volkswagen koncerna izstrādājumiem ir samaksājis 6,2 miljonus dolāru, bet arī to, ka viņa garāžā ir precīzi 0,666666....% no visiem saražotajiem Veyron.

Floida Meivezera šoferis - Brūss Šoferis Millers
Floida Meivezera šoferis - Brūss Šoferis Millers Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Bez trim Veironiem Meivezera garāžā atrodams arī ekskluzīvais Ferrari Enzo, pēc īpaša pasūtījuma izgatavots Rolls-Royce Phantom pagarinātais limuzīns, kurā atrodams viss, ko sirds vien kāro, vairāki parasti Rolls-Royce, lai būtu no kā izvēlēties, Ferrari 458 Spider, vecāka gadagājuma Mercedes-Benz S klase, Ferrari 599, Lamborghini Aventador, ko Meivezers esot iegādājies uzreiz pēc iznākšanas no ieslodzījuma, Mercedes-Benz G klase un McLaren 650S.

Vairāk par Meivezera autoparku zemāk pievienotajā video pastāsta tā uzraugs un sportista personīgais šoferis Brūss Millers (iesauka Šoferis), kā arī Meivezera paša ieraksti savos sociālo tīklu kontos. Jāpiezīmē gan, ka Meivezera automobiļu parks aizvien paliek mistērija, jo pat Šoferis video ievadā ir visai nekonkrēts, sakot, ka pārrauga visu floti, tas ir, kādus divus, trīs dučus automašīnu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu