«Triānas parks» iegūst 1. vietu grupu konkursā Oslo

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas «Triānas parks» mūziķi tikko atgriezušies no Oslo, kur piedalījās «The Global Battle of the Bands» (GBOB) finālā un ieguva 1. vietu, informē grupas menedžments.

Konkurss paredzēts labākajām jaunajām grupām no visas pasaules, un tā aizsākumi meklējami 2004. gadā, bet kopš 2010. gada GBOB izaudzis lielāks, iekļaujot katru gadu aptuveni 15-17 grupas finālā un noteikumu, ka tas norisinās katru gadu citā valstī. Katru valsti var pārstāvēt tikai viena grupa, un šogad Norvēģijas galvaspilsētā par uzvaru līdzās «Triānas parkam» cīnījās arī grupas no Zviedrijas, Dānijas, Lielbritānijas, Austrālijas, Japānas, Vācijas un citām valstīm.

Grupa, kura ir uzvarējusi finālā, iegūst iespēju strādāt ierakstu studijā Oslo vienu nedēļu, kā arī iespēju parakstīt GBOB records līgumu par tālāko sadarbību Norvēģijā, internacionālā PR un koncertu nodrošināšanā ne tikai Skandināvijas valstīs, bet plašāk Eiropā un Amerikā.

Grupa par uzvaru: «Esam pārsteigti un priecīgi! Satikām daudz mūziķu no visas pasaules un saņēmām labus atzinības vārdus, kā arī ieguvām vērtīgu pieredzi.»

Šobrīd grupa turpina savu pirmo Latvijas koncertturneju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu