Kardašjanu patēvs maina vārdu, nu viņu nesauc Brūss, bet gan Hetere

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kardašjanu ģimenes galva, Olimpisko spēļu zvaigzne Brūss Dženers visu dzīvi jutās kā sieviete, ne vīrietis, un tikai sešdesmit piecu gadu vecumā izlēma mainīt dzimumu un kļūt par sievieti.

Brūss Dženers intervijā Daienai Sojerei izstāstīja, kā juties visu savu dzīvi, nejūtoties savā ādā, un kāpēc tieši dzīves izskaņā izlēmis mainīt dzimumu. Vīrietis vienkārši nevēlas mirt, ne mirkli nedzīvojot savā ādā.

Brūss Dženers ir nolēmis doties uz Dāniju, kur veiks dzimuma maiņas operācijas un atgriezīsies Amerikā jau kā pilntiesīga sieviete. Brūss arī ir izlēmis, kādu sieviešu vārdu pieņems kā savu, visiem viņa draugiem un ģimenei būs viņš jādēvē par Heteri.

Tāpat vīrietis ir izlēmis atvērt speciālu skolu, kurā ikviens ar dzimuma identitātes problēmām varēs iegūt patvērumu, zināšanas un izprast sevi.

Daienas Sojeres interviju, kurā Brūss pirmo reizi atklāti runāja par savu dzimuma identitāti, kopā ar viņu noskatījās viņa tuvākie draugi, bērni un bijusī sieva Krisa Dženere, kura gan devās prom pēc pāris minūtēm, interviju atzīstot par garlaicīgu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu