Mančestras «United» atlaiž galveno treneri Moizu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola klubs Mančestras «United» pārtraucis darba attiecības ar galveno treneri Deividu Moizu, vēsta vienības mājas lapa.

Informācija par 50 gadus vecā speciālista došanos prom no Mančestras kluba parādījās pirmdien, kad britu mediji vēstīja par viņa atlaišanu tuvāko 24 stundu laikā.

Mančestras «United» šī sezona nav veiksmīga. Premjerlīgas čempionātā titulētais klubs šobrīd ieņem vien 7. vietu, bet UEFA Čempionu līgas turnīrā nepārvarēja ceturtdaļfināla barjeru.

Par Moiza amata drošību runāts tika jau ilgāku laiku, bet pēdējais piliens kluba vadības pacietībai bija zaudējums 0:2 pēdējā premjerlīgas čempionāta spēlē pret Liverpūles «Everton».

«United» vienību Moizs sāka vadīt pirms šīs sezonas, galvenā trenera amatā nomainot nopelniem bagāto seru Aleksu Fergusonu. Abas puses 9. maijā noslēdza vienošanos uz sešiem gadiem.

Vairāki britu izdevumu vēsta, ka par Mančestras «United» galveno treneri varētu kļūt 62 gadus vecais Nīderlandes speciālists Luiss van Gāls.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu