«Kā gūt panākumus Latvijā» Latvijas veiksmīgo personību panākumu stāsti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojoties izlaidumu laikam, izdevniecība «White Book» gatavojas laist klajā grāmatu «Kā gūt panākumus Latvijā». Tajā apkopoti 20 pieredzes bagātu cilvēku stāsti, kas apliecina, ka arī Latvijā ir iespējami lieli panākumi un grandiozi sasniegumi. Grāmata, kurā ar vērtīgiem padomiem dalās mūsdienu Latvijas veiksmīgās personības, motivē, iedvesmo un rosina darīt vairāk.

Grāmatas «Kā gūt panākumus Latvijā» galvenā mērķauditorija ir skolēni, kuriem lēmums par karjeras izvēli vēl tikai priekšā. Tomēr tā būs noderīga arī studentiem, bērnu un jauniešu vecākiem, kā arī katram, kurš vēlas saprast, kas tieši ir jādara, lai Latvijā gūtu panākumus un veiktu veiksmīgu karjeras izvēli.

Autors Kārlis Sīmanis par grāmatas idejas tapšanu saka šādi: «Mani ieinteresēja kāds paradokss – Latvijā ir daudz cilvēku, kuri uzskata, ka šeit nav iespējams paveikt kaut ko dižu. Lai gūtu panākumus, ir vai nu jāpiedzimst bagātā ģimenē, vai jābrauc uz ārvalstīm. Tomēr es pazīstu krietni daudz cilvēku, kuri, atrodoties tepat Latvijā, ir tiešām daudz sasnieguši. Domājot par to, sapratu, ka daudziem trūkst zināšanu, kā šos panākumus gūt.»

Lai katram sniegtu iespēju uzzināt, kā mūsdienu Latvijā iespējams sasniegt karjeras virsotnes, ir tapusi grāmata «Kā gūt panākumus Latvijā». Tās veidošanas laikā autors tikās ar dažādu nozaru izcilniekiem, kuru pieredze var kalpot par iedvesmu un paraugu citiem. Sarunu mērķis bija noskaidrot, kādas vērtības, lēmumi, arī rakstura iezīmes ir viņu panākumu pamatā. Grāmatā ar saviem padomiem dalās augstākās klases profesionāļi, kuri savu karjeru sākuši veidot pēc Latvijas neatkarības atgūšanas, un kuri spējuši sev izveidot un saglabāt izcilu reputāciju.

Projektā piedalījušies un ar saviem stāstiem par bērnību, ģimeni, ceļu uz panākumiem, klupšanas akmeņiem, kā arī iedvesmas avotiem dalījušās tādas personības kā skeletonists, seškārtējs pasaules čempions, divkārtējs Olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs un Triju zvaigžņu ordeņa kavalieris Martins Dukurs, žurnāliste Inga Spriņģe, «Draugiem.lv» dibinātājs Agris Tamanis, «Pure Chocolate» valdes priekšsēdētājs Pēteris Žimants, Latvijas veiksmīgākā IT start-up uzņēmuma «'infogr.am» dibinātājs Raimonds Kaže, «Ghetto Games» radītājs Raimonds Elbakjans, «MADARA Cosmetics» vadītāja Lotte Tisenkopfa-Iltnere, reklāmas guru Gatis Mūrnieks, mūziķis Gatis Irbe (Gacho) un daudzi citi.

Autors un izdevniecība «White Book» ir pārliecināti, ka grāmata kalpos par praktisku ceļvedi augstu profesionālo panākumu gūšanā, kā arī radīs motivāciju uzdrošināties un sasniegt vairāk. Grāmatas izdošanu atbalsta Latvijā lielākā ielu kultūras un jauniešu kustība – «Ghetto Games».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu