Slavenības, kuras karjeru sākuši kā striptīzdejotāji (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Grūtos mirkļos ikviens ir gatavs darīt visu, lai nopelnītu naudu, tas attiecas arī uz slavenībām, daudzas šobrīd Holivudā populāras personas ir dejojušas striptīzu, lai nopelnītu naudu.

Aktieris Čanings Tatums, pirms kļuva par aktieri, ir izmēģinājis savas spējas kā modelis un pat striptīza dejotājs. Vīrietis dejoja deju grupā «Male encounter», kuri izpildīja līdzīga stila dejas kā pasaulslavenā deju grupa «Chippendales».


Dziedātāja Lady Gaga, pirms kļuva populāra dziedātāja un stila ikona, nopelnīja vairāk naudas izģērbjoties, nekā apkalpojot galdiņus bārā. Lady Gaga ir atklājusi, ka dejojusi bārā, kurā visas dejas tika ieturētas kabarē stilā.

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aktieris Havjērs Bardems smejoties saka, ka par striptīza dejotāju ir strādājis veselas desmit minūtes, tik slikts viņš ir bijis. Turklāt pirmajā un vienīgajā mēģinājumā kļūt par striptīza dejotāju viņš zālē ieraudzījis savu mammu un māsu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu