Apple noraida purkšķināšanas aplikāciju Fart Watch

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Purkšķināšanas trokšņu atdarināšana ir smieklīga. Tā šķiet daudziem viņpus okeāna, izņemot Apple, kas ierobežo attiecīgo aplikāciju ienākšanu valkājamo viedierīču pasaulē.

Runa šoreiz ir par aplikāciju, kas Apple loloto viedpulksteni pārvērš par Fart Watch un dod iespēju tā lietotājam nodarboties ar cilvēku izjokošanu. Ja Apple nebūtu bloķējis purkšķināšanas aplikācijas piekļuvi Apple Watch, tad ar to varētu attālināti palaist kāda cita cilvēka tuvumā noslēptā iPhone ierakstītu skaņu celiņu un, iespējams, likt viņam nosarkt.

Tomēr šāda opcija vairs nepastāv, jo Apple ir sazinājušies ar Fart Watch izstrādātājiem un paziņojuši, ka viņu garadarbam nav vietas Apple Watch aplikāciju vidū.

«Mēs konstatējām, ka jūsu Apple Watch aplikācija primāri ir purkšķināšanas aplikācija. Mēs tādas nepieņemam,» pavēstījusi kompānija.

Apple norāda, ka tādas aplikācijas, kas atdarina, piemēram, atraugu un purkšķināšanas skaņas vai demonstrē Kamasutras pozas, tiks noraidītas. Savā ziņā jau saprotams, ka Apple nevēlas, lai tās 10 000 dolāru vērtais Apple zelta pulkstenis radītu nenopietna izstrādājuma iespaidu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu