Berezina piedāvā pašas sacerētu smeldzīgu balādi (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pazīstamā dziedātāja Sabīne Berezina piedāvā noklausīties savu jaunāko dziesmu «Tu esi brīvs». Līdz šim dziedātāja pārsvarā izpildījusi citu autoru dziesmas un guvusi ar to labus panākumus kā radiostacijās, tā arī uz klubu mūzikas skatuves, bet jauno dziesmu Sabīne ir sarakstījusi pati.

«Šī dziesma tapa vēl skolas laikā, kādā grūtā periodā, kad gribējās, lai kāds ir blakus, palīdz un sargā. Es vērsos pie Dieva, un dziesmas vārdi radās paši no sevis, pierakstīju tos skolas kladē. Pirmo reizi to ar nosaukumu «God Are You There» izpildīju vienā no OKartes skatuves šoviem, vēl kopā ar grupu «Jātnieki». Šī dziesma jau toreiz uzrunāja daudzus, jo īpaši man tuvus cilvēkus, tāpēc nepameta doma to kādreiz ierakstīt. Tā šobrīd ir ierakstīta angliski, bet latviešu valodas tekstu man palīdzēja uzrakstīt Guntars Račs. Ar šo dziesmu vēlos pateikt lielu paldies savai ģimenei un tuvajiem cilvēkiem, jo īpaši krustmātei, kura ir man blakus un atbalsta,» uzsver Sabīne.

Dziedātāja turpina piepildīt savus sapņus, daudz koncertē un pašlaik gatavojas Noras Bumbieres daiļradei veltītajai koncertu turnejai «Senas dziesmas Jauno zvaigžņu mirdzumā». Vasarā dziedātāja kopā ar kolēģi Mārtiņu Ruski plāno aizbraukt uz kādu svarīgu jauno dziedātāju konkursu. Un ne brīdi netiek pārtraukti arī koncerti, kas notiek sadarbībā ar mūzikas producentu un izpildītāju Raselu (Rassell).

Dziesma ir pieejama lejupielādei portālā Doremi.lv

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu