«The Chemical Brothers» izziņo jaunu plati

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu elektroniskās mūzikas duets «The Chemical Brothers» izziņojis jaunu albumu. Astotais studijas albums ar nosaukumu «Born in the Echoes» klajā nāks 17. jūlijā, vēsta grupas mājaslapā ievietotā informācija. Klajā laists arī pirmais vēstnesis no šīs plates «Sometimes I Feel So Deserted».

Iepriekšējais Toma Roulenda (Tom Rowland) un Eda Saimonsa (Ed Simons) ieraksts «Further» klajā laists 2010. gadā. 2011. gadā izdots filmas «Hanna» skaņu celiņš, bet 2012. gadā koncertieraksts "Don't Think".

Jaunajā platē piedalās virkne viesmākslinieku. Duets atklājis, ka ierakstā būs dzirdama Anija Klārka (Annie Clark) jeb «St. Vincent», kas savulaik muzicējusi ar daudzgalvaino Teksasas orķestri «The Polyphonic Spree» un vēlāk bijusi dziesminieka Sufjana Stīvensa (Sufjan Stevens) pavadošās grupas ģitāriste, un šovasar uzstāsies «Positivus», «Grammy» laureāts Beks (Beck), reperis Q-Tip, velsiešu dziesminiece Keta Lebona (Cate Le Bon) un Ali Lovs (Ali Love).

Šodien publiskots pirmais vēstnesis no albuma («Sometimes I Feel So Deserted»), bet 4. maijā klajā nāks oficiālais singls «Go» (ar Q-Tip).

Atgādinām, ka 2008. gadā «The Chemical Brothers» uzstājās Rīgā.

Albuma dziesmu saraksts:

01 Sometimes I Feel So Deserted
02 Go [ft. Q-Tip]
03 Under Neon Lights [ft. St. Vincent]
04 EML Ritual [ft. Ali Love]
05 I’ll See You There
06 Just Bang
07 Reflexion
08 Taste Of Honey
09 Born In The Echoes [ft. Cate Le Bon]
10 Radiate
11 Wide Open [ft. Beck]

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu