Mejs neatgriezīsies raidījumā «Top Gear» bez Klārksona

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Televīzijas personība Džeimss Mejs neatgriezīsies britu auto raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») vadītāja amatā pēc līguma nepagarināšanas ar viņa kolēģi Džeremiju Klārksonu.

«Es, Hamonds un Džeremija surogāts - tas nav iespējams. Mums jāvada raidījums trijatā,» Mejs sacīja laikrakstam «The Guardian».

Viņš piebilda, ka «Top Gear» bez Klārksona esot «grūts uzdevums» un «diezgan muļķīga ideja».

Kā jau ziņots iepriekš, raidorganizācija BBC marta beigās nepagarināja līgumu ar Klārksonu, kā rezultātā viņš zaudēja raidījuma vadītāja amatu. BBC disciplinārajā izmeklēšanā tika secināts, ka Klārksons vainojams pie «neizprovocēta fiziska un verbāla uzbrukuma» producentam Oisinam Timonam, ko «apturēja liecinieka iejaukšanās».

«Es nedomāju, ka var turpināt ar diviem cilvēkiem un padarīt kādu par jauno Džeremiju, jo tas cilvēks vienkārši nebūs nekāds jaunais Džeremijs,» uzskata Mejs. «Tas būtu visai tuvredzīgi. Nedomāju, ka tas izdotos. Tikpat kā neiespējami.»

Mejs 25.martā, kad BBC paziņoja par līguma nepagarināšanu ar Klārksonu, tvitera profila informācijā norādīja «bijušais «Top Gear» vadītājs».

Hamonda un Meja līgumi ar BBC beidzās tajā pašā datumā, kad Klārksona.

Ja neviens no sākotnējiem vadītājiem nevēlēsies atgriezties raidījumā, BBC nāksies atlasīt pilnīgi jaunu raidījuma vadītāju sastāvu. Taču Mejs norādījis, ka «mums trijiem varētu būt iespēja atgriezties BBC, lai veidotu «Top Gear» vai arī kādu citu auto raidījumu».

«BBC nav pilnībā aizvēruši durvis Džeremijam. Viņu neatlaida un neaizliedza atgriezties, tikai uz brīdi neatjaunoja līgumu. Tā ir neliela, taču ļoti nozīmīga atšķirība,» uzskata Mejs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu