Kuri slavenie, lepnie amerikāņi patiesībā nemaz nav amerikāņi? (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Liela daļa pasaulē populāro personu darbojas Holivudā, daudzus gadus dzīvojot Amerikā, slavenības sevi sāk uztvert kā Amerikas iedzīvotājus un maina pilsonību. Kuri lepnie amerikāņi patiesībā nav amerikāņi?

2007.gadā Āfrikā dzimusī aktrise Šarlīze Terona mainīja pilsonību un kļuva par pilntiesīgu Amerikas pilsoni. Aktrise atzīst, ka vienmēr ir vēlējusies būt amerikāniete un, kļūstot populārai, viņai bija iespēja mainīt pilsonību.

Arī Meksikā dzimusī aktrise Selma Haijeka nu ir kļuvusi par pilntiesīgu amerikānieti un pieņēmusi Amerikas pilsonību.

2004.gadā aktieris Džims Kerijs pieņēma Amerikas pilsonību, jo tieši Amerika viņam palīdzēja definēt sevi kā personu un piepildīja viņa sapņus karjeras jomā. Pieņemot pilsonību, Džims Kerijs joprojām visiem stāsta, ka ir dzimis Kanādā un ar to lepojas, šādi aktieris nepagriež muguru tiem, kuri viņu mīl un atbalsta Kanādā.

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Populārais spāņu ģitārists un dziesmu autors Karloss Santana Amerikas pilsonību pieņēma jau 1965.gadā.

Kā izrādās, arī seriāla «Pludmales patruļa» zvaigzne, seksa simbols Pamela Andersone nav īsta amerikāniete, bet pieņēmusi Amerikas pilsonību tikai 2004.gadā.

Londonā dzimusī aktrise Miša Bārtone par amerikānieti kļuva tikai 2006.gadā.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu