Papagaiļi nespēj apturēt Kapteini Ameriku (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vērienīgā komiksu filma «Kapteinis Amerika: Ziemas Kareivis» («Captain America: The Winter Soldier») saglabājusi 1. vietu Ziemeļamerikas kinoteātru topā, aiz sevis atstājot animācijas filmu «Rio 2».

Savā otrajā nedēļas nogalē Kapteinis iekasējis 41,4 miljonus. Globālā mērogā jau šobrīd iekasēti aptuveni 500 miljoni.

Apraksts. Pēc notikumiem, kas pirmo reizi apvienoja Atriebēju komandu, Stīvs Rodžerss, pazīstams arī kā kapteinis Amerika, apmetas Vašingtonā un cenšas pielāgoties dzīvei mūsdienu pasaulē. Taču par mierīgu dzīvi viņš var tikai pasapņot. Cenšoties palīdzēt kolēģim no S.H.I.E.L.D., Stīvs tiek ierauts notikumos, kas draud izvērsties par globāla mēroga katastrofu. Lai atklātu šo sazvērestību, kapteinis Amerika apvieno spēkus ar Melno atraitni. Viņiem pievienojas Piekūns, un drīz vien viņi sastopas ar savu jauno ienaidnieku - Ziemas kareivi.

Lomās: Scarlett Johansson, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Robert Redford, Dominic Cooper, Toby Jones, Mia Kirshner.

«Rio 2» savā pirmajā nedēļas nogalē iekasējusi 39 miljonus, kas nedaudz atpaliek no pirmās filmas iespētā. Tas nozīmē, ka uz ievērojamu ienākumu kāpumu cerēt nevar, taču pieaugums noteikti gaidāms starptautiskajā tirgū.

Anotācija: Papagaiļi Blū un Pērle pavada laiku aprūpējot savus trīs bērneļus, un mīlošais tēvs, protams, nav ieinteresēts pamest savu drošo un mājīgo dzīvesvietu pasakainajā Riodežaneiro. Taču Pērle uzskata, ka ir pienācis laiks, lai bērni mācītos kļūt par īstiem putniem. Un tā visa ģimene dodas ceļojumā uz Amazones mežonīgajiem džungļiem, kur, tāpat kā burvīgajā Rio, valda ugunīgi ritmi, krāšņa daba un kur katra diena nes sev līdzi elpu aizraujošus piedzīvojumus.

Latvijas kinoteātros filma no 18.04.

Captain America: The Winter Soldier
Captain America: The Winter Soldier Foto: publicitātes

Trijnieku noslēdz jaunā šausmu filma «Oculus». Iekasēti 12 miljoni, kas var šķist pieticīgs rezultāts, taču, ņemot vērā nelielo budžetu, filma praktiski jau sevi ir atpelnījusi.

Anotācija: Pirms desmit gadiem Raselu ģimeni skāra traģēdija. Vecāku zaudējums ir smagi ietekmējis divu par bāreņiem kļuvušu bērnu likteņus. Tagad, kad viņi jau ir pieauguši, pagātnes ēna neatkāpjas. Tims tika apsūdzēts vecāku nāvē, taču viņa māsa ir pārliecināta, ka traģēdijā vainojams nevis brālis, bet gan pārdabisks spēks, kurš… slēpjas spogulī. Meklējot pierādījumus brāļa nevainīgumam, māsa noskaidro, ka līdzīga nāve piemeklējusi bijušos spoguļa īpašniekus vairāku gadsimtu garumā - vēl nenojaušot, ka pavisam drīz modīsies viņu bērnības murgs.

Foto: publicitātes
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu