Mājražotāju biedrība nosvin gada jubileju un uzņem simto biedru

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Latvijas Mājražotāju un mazo ražotāju informācijas un atbalsta biedrība, kas plašāk pazīstama ar projektu «Latvijas mājražotāji» un īpaši aktīvi darbojas sociālajos tīklos, nupat atzīmējusi gada jubileju un uzņēmusi savu jau simto biedru.

«Nupat nosvinējām gada jubileju, uzņēmām simto biedru un rīkosim pirmo tirdziņu Mārupē,» ar lepnumu stāsta Latvijas Mājražotāju un mazo ražotāju informācijas un atbalsta biedrības valdes priekšsēdētājs Agris Locs.

Biedrības darbības loks gada laikā audzis plašumā, un nu biedrība ne vien turpina apkopot informāciju par mājražotājiem, mazajiem ražotājiem, saimniecībām un amatniekiem, aktualizē nozari un veicina pieprasījumu pēc tās biedru produkcijas internetā, sociālajos tīklos un medijos, bet arī piedāvā dažādus risinājumus saviem biedriem, iesaistās nozares attīstībā, rīko tirdziņus un pasākumus.

Pēc veiksmīgi aizvadītiem tirdziņiem «Čiekurkalna krustcelēs», modes un izklaides centrā «Rīga Plaza» un citur, biedrība turpina aktīvi darboties un 4.maijā ar Mārupes novada domes atbalstu rīkos mājražotāju, zemnieku un amatnieku tirdziņu Mārupē, Konrādu ielā, skvērā aiz Mārupes Kultūras nama no plkst. 10:00 līdz 17:00

Pasākums notiks Mārupes novada tūrisma sezonas atklāšanas ietvaros, priecēs ne vien Mārupes iedzīvotājus, bet arī viesus. Programmā plaša izklaides un kultūras programma visai ģimenei, radošās darbnīcas, atrakcijas un citi pārsteigumi.

Mājražotāji, saimniecības un amatnieki, sevišķi tie, kas darbojas Mārupes novadā, aicināti pieteikties dalībai pasākumā, rakstot uz majrazotaji@gmail.com līdz piektdienai, 25. aprīlim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu