Piecas visu laiku labākās «no ūdens iznākšanas» ainas kino

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Tuvojoties siltākam laikam, neviļus sākam domāt par drīzo atpūtu - laisku gulēšanu smiltīs un atvēsināšanos jūrā. Gremdējoties atmiņās par citām vasarām (vai jauki pavadīto laiku atvaļinājumā siltajās zemēs) vai fantazējot par vasarām, kas vēl priekšā, iespējams, prātā uzpeld arī kādas pikantas ainas no kino. Ja ne - mēs jums palīdzēsim! Lūk, piecas visu laiku labākās «no ūdens iznākšanas» ainas kino sieviešu kategorijā.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Fēbe Keitsa filmā «Fast Times At Ridgemont High»

Apkopojot nozīmīgas «no ūdens iznākšanas» ainas, noteikti jāizceļ kāda epizode no astoņdesmitajiem gadiem. Filmā «Fast Times At Ridgemont High» (1982) aktrise Fēbe Keitsa (Phoebe Cates) sarkanā peldkostīmā izkāpj no piemājas baseina un piepilda Džadža Reinholda (Judge Reinhold) atveidotā jaunekļa viskvēlāko sapni.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Bruklina Dekere filmā «Just Go With It?»

2011. gadā filma «Izliecies par manu sievu» (Just Go with It), iespējams, vēsturē ieies tieši ar amerikāņu modeles un aktrises Bruklinas Dekeres (Brooklyn Decker) neaizmirstamo «no ūdens iznākšanas» ainu. Dzeltenajā peldkostīmā šī daiļava (starp citu, precējusies ar amerikāņu tenisistu Endiju Rodiku), iznākot no ūdens, izskatījās kā okeāna dieviete.

 
Halle Berija
Halle Berija Foto: Ekrānuzņēmums

Halle Berija filmā «James Bond: Die Another Day»

Halle Berija (Halle Berry) filmā «James Bond: Die Another Day» ar šo «no ūdens iznākšanas» ainu citēja pirmo Bonda filmu, kurā filmējās šveiciešu sekssimbols - aktrise Ursula Andresa. Taču, kad 2002. gada Bonda filmā Halle oranžā peldkostīmā mūsu acu priekšā izkāpa no zilā okeāna, mēs visi vēlējāmies, kaut būtu džeimsi bondi.

 
Denīze Ričardsa
Denīze Ričardsa Foto: Ekrānuzņēmums

Denīze Ričardsa filmā «Wild Things»

Denīze Ričardsa (Denise Richards) šajā topā iekļuvusi ar baseina ainu no filmas «Wild Things» (1998). Kāpjot ārā no baseina, daiļā aktrise uzvedās tik pavedinoši, it kā zinātu, ka visi apkārtējie viņu vēro.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Ursula Andresa pirmajā Džeimsa Bonda filmā «Dr. No.»

«No ūdens iznākšanas» ainu klasika. 1962. gada pirmajā Bonda filmā šveiciešu aktrise Ursula Andresa ar šo epizodi satrauca daudzu vīriešu prātus. Ar šodienas acīm skatoties, varbūt nekas supererotisks tur nav, taču sešdesmito sākumā seksuālā revolūcija vēl nebija notikusi. Daudzi ir mēģinājuši atdarināt šo ainu, taču Ursula bija pirmā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu