Pieci svaigākie mūzikas klipi šonedēļ

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jauna nedēļa nāk ar jauniem mūzikas videoklipiem, un, turpinot pagājušās nedēļas tēmu «Svaigākie video», piedāvājam arī šīs nedēļas jaunumus.

 
Foto: kadrs no video

Ty Dolla $ign ar Charli XCX un Tinashe «Drop That Kitty»

Britu dziedātāja Čārlija XCX (Charli XCX) turpina kāpt pa mūzikas biznesa karjeras kāpnēm un kopā ar jauno R&B zvaigzni Tinašē (Tinashe) nofilmējusies repera Ty Dolla $ign jaunajā klipā «Drop That Kitty». Klipā dziedātājas dejo pie sporta automašīnām, kamēr pa kādu no Losandželosas rajoniem braukā meitenes ar milzīgām kaķu galvām, uz zelta krāsas velosipēdiem. Viss beidzas ar ballīti zem tilta, kur meitenēm pievienojas arī reperis Vizs Kalifa (Wiz Khalifa).

«Drop That Kitty» tiks iekļauts Ty Dolla $ign debijas albumā «Free TC», kas klajā nāks 2. jūnijā.


 
Foto: Ekrānuzņēmums

Garbage un Brian Aubert «The Chemicals»

Par godu Mūzikas ierakstu dienai amerikāņu rokgrupa «Garbage» apvienojusi spēkus ar grupas «Silversun Pickups» dalībnieku Braienu Aubertu (Brian Aubert) dziesmā «The Chemicals».

Klipu, kurā atainota pagrīdes kluba atmosfēra, režisējusi Sofija Millere (Sophie Muller).

 
Foto: Ekrānuzņēmums

John Carpenter «Night»

Amerikāņu kinorežisors Džons Kārpenters apgalvo, ka ir veiksmīgi pametis kino un atgriezies pie mūzikas. Gada sākumā Kārpenters izdeva interesantu albumu «Lost Themes», kurā dzirdama instrumentāla sintezatoru mūzika. Skaņdarbam «Night» tapis arī video, kuru, respektējot paša Kārpentera kino estētiku, režisējuši Fevins Hainaits un Bens Verhuists.

Kārpenters kļuva slavens ar filmām «Haloween» (1978), «The Thing» (1982). Režisora veikuma sarakstā ir apmēram 20 filmu.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Arca «Sad Bitch»

Arca - ar šo segvārdu darbojas 20+ gadus vecais venecuēliešu elektroniskās mūzikas producents Alehandro Gersi, kurš producējis daļu no jaunā Bjorkas albuma un pats pērn izdevis lielisku albumu «Xen», kas TVNET gada topā ierindojās augstajā 10. vietā.

Nule Gersi publicējis kompozīcijas «Sad Bitch» video no šīs plates.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Rihanna «American Oxygen»

Kādu laiku šis politiski uzlādētais Rianas klips bija skatāms ekskluzīvi tikai Jay-Z straumēšanas servisā «Tidal», tomēr pēc fanu lūguma barbadosiešu superzvaigzne to ievietojusi arī «Youtube».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu