Modes skate liek doties uz saulaino Brazīliju (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars, TVNET

Ceturtdien, 10. aprīlī, ekskluzīvajā iepirkšanās centrā «Podium» norisinājās ikgadējais modes šovs, kurš tika ieturēts brazīliešu ritmos un ikvienam lika domāt par vasaru, sauli, dejām un smaidiem. Pasākumā tika prezentēta veikala jaunā pavasara/vasaras kolekcija.

Brazīlijas karnevālu noskaņās pasākumu baudīja tādas Latvijas slavenības kā Marika Ģederte, Kristīne Lindenblate, Agnese Zeltiņa, Natālija Tumševica, Laura Raila, bijušā prezidenta kundze Lilita Zatlere un daudzi citi.

Modes skates laikā aplausi nebeidzās ne mirkli, tik ļoti sabiedrībā pazīstamās dāmas, viņu pavadoņi un citi modes pazinēji bija sajūsmā par vasaras modes tendencēm.

Modes skati bija jāvēro sēžot, taču Brazīlijai tipiskie deju ritmi vienalga lika dāmu kājiņām kustēties mūzikas ritmā.

Pēc pašas modes skates nekas nebeidzās, viesi varēja doties pie bagātīgi klātiem bufetes galdiem un baudīt visdažādākos ēdienus un klausīties igauņu regeja grupas muzikālos priekšnesumus.

Laiku pa laikam uz skatuves parādījās eksotiskas dejotājas, ikvienu vēl vairāk motivējot atgriezties saulainajā Brazīlijā.

Arī mūsu pašu dāmas vakara gaitā ne reizi vien metās trakulīgās dejās, parādot, ka nav sliktākas par brazīlietēm.

Lieliskās izklaides programmas dēļ viesi nesteidza pamest veikala «Podium» telpas, bet baudīja vakaru līdz pasākuma beigām.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu