Klārksons pirms skandāla esot bijis noraizējies par savu veselību

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu televīzijas personība Džeremijs Klārksons atklājis, ka pirms strīda ar auto raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») producentu esot bijis noraizējies par to, ka viņam varētu atklāt vēzi.

Klārksons laikraksta «The Sunday Times» slejā norāda, ka tā esot bijusi «stresainākā diena 27 BBC aizvadītajos gados». Taču viņš piebilda, ka citi cilvēki «tiek galā ar stresu labāk nekā es».

«Divas dienas pirms strīda ārsts man bargi pieteica, ka izaugums uz manas mēles, visticamāk, esot vēzis. Viņš lika pēc iespējas ātrāk to pārbaudīt, taču mēs filmējām «Top Gear» sērijas, un raidījums vienmēr ir pirmajā vietā,» raksta 55 gadus vecais Klārksons.

Vēlāk Klārksons apmeklēja ārstu un uzzināja, ka audzējs neesot ļaundabīgs.

Kā jau ziņots iepriekš, raidorganizācija BBC marta beigās nepagarināja līgumu ar Klārksonu, kā rezultātā viņš zaudēja raidījuma vadītāja amatu. BBC disciplinārajā izmeklēšanā tika secināts, ka Klārksons vainojams pie «neizprovocēta fiziska un verbāla uzbrukuma» producentam Oisinam Timonam, ko «apturēja liecinieka iejaukšanās».

Klārksons slejā aprakstīja savu pilnīgo nodošanos darbam, kas sākusies pēc laulības izjukšanas un mātes nāves. Viņš esot izjutis «milzīgu zaudējumu», kad BBC nolēma nepagarināt līgumu. «Es jutos briesmīgi, jo biju pazaudējis savas mājas un savu māti. Es vēl sparīgāk metos iekšā darbā, taču idiotiskā kārtā pazaudēju arī to,» atklāja Klārksons.

Sākumā Klārksons bija nolēmis aiziet no televīzijas, taču pārdomājis un izlēmis darboties citā auto raidījumā. Viņš vēl nezina, vai pārējie «Top Gear» vadītāji Džeimss Mejs un Ričards Hamonds viņam pievienosies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu