Bentley ļaus turīgajiem kļūt arī «zaļiem» (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bentley

Pekinas auto šovā Bentley prezentēs ieskatu nākotnē, kas maksātspējīgajai autobraucēju sabiedrības daļai sola vēl spēcīgāku un vēl ekonomiskāku braukšanu.

Pēc nepilnām divām nedēļām pasaules pirmizrādi Pekinā piedzīvos Bentley Hybrid Concept. Tas nebūs konkrēts automobilis, bet gan plug-in hybrid sistēma, ko jau 2017.gadā varēs sastapt gaidāmajā Bentley SUV automobilī. Bet līdz desmitgades beigām hibrīddzinēja opciju paredzēts piedāvāt vismaz 90 procentiem no Bentley piedāvājumā esošajiem modeļiem.

Bentley vadītājs Volfgangs Šraibers norāda, ka spēcīga iekšdedzes dzinēja un plug-in hibrīdsistēmas kombinēšana labi sader ar šo zīmolu, jo šie spēka agregāti lieliski papildina viens otru un braucējam sniedz to veiktspēju, kas no Bentley tiek gaidīta.

Lai arī hibrīdsistēma pagaidām tiek tikai izstrādāta un pielāgota šā luksusa zīmola specifikai un vajadzībām, Bentley prognozē, ka tā nodrošinās par 25% lielāku jaudu un vienlaikus par 70% samazinās kaitīgo CO2 izmešu apjomu. Samazinājums ir ievērojams, taču ne neiespējams, jo Bentley sola, ka hibrīdautomobiļi spēs vismaz 50 kilometrus veikt elektrorežīmā.

Bentley Hybrid Concept demonstrēšanai briti izmanto savu flagmani Mulsanne. Būtībā tas ir standarta modelis ar eksterjera un salona noformējumā izmantotiem vara elementiem, kas simboliski vēsta par elektrosistēmās izmantoto metālu.

Bez hibrīdsistēmas Bentley Pekinā demonstrēs arī jauno Flying Spur V8, kurš ar vienu uzpildes reizi spēj veikt vairāk nekā 500 jūdzes jeb 800 kilometrus tālu ceļu, jauno Continental GT Speed, kurš, būdams apgādāts ar 635 ZS, 820 Nm dzinēju, ir visu laiku jaudīgākais bentlijs un spēj sasniegt 331 km/h, kā arī jauno Continental GT V8 S.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu