Populāri pāri, kuriem ir bērni jau pirms kāzām (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Slavenības iemīlas, sāk dzīvot kopā, saderinās, un pirms kāzām piesakās bērni, tas nereti pārceļ kāzu plānus uz vēlāku laiku, jo reti kura sieviete vēlas būt ar lielu vēderu savā kāzu dienā. Astoņi populāri pāri, kuriem ir bērni un kuri vēl nav precējušies.

Džesikai Simpsonei ir divi, nevis viens kopīgs bērns ar līgavaini Ēriku Johansonu, un pāris joprojām nav teikuši viens otram jāvārdu. Ikreiz, kad tiek nolikts kāzu datums, piesakās bērniņš un pāris pārceļ savus plānus.

Kima Kardašjana un Kanje Vests plāno apprecēties 24.maijā, viņiem jau ir meitiņa.

Natālijai Portmanei un Bendžaminam Millepildam dēls piedzima vairāk nekā gadu pirms viņi savas attiecības apstiprināja oficiāli.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Metjū Makkonehijs un Kamilla Alvesa pirms kāzām kļuva par divu bērnu vecākiem, trešais kopīgais bērns piedzima jau pēc oficiālas laulības reģistrēšanas.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Kirstena Bella un Daks Šepards vispirms kļuva par meitiņas vecākiem un tikai tad izlēma attiecības noformēt oficiāli.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Dženifera Hadsone ir kļuvusi par dēla māti, bet vēl nav apprecējusi savu līgavaini, kāzas nepārtraukti tiek atliktas.

Keita Hadsone un viņas līgavainis kļuva par vecākiem jau 2011.gadā un joprojām nav apprecējušies. Jautājums par kāzām ir svārstīgs, jo pāris ir sākuši strīdēties.

Neaizmirsīsim Bredu Pitu un Andželīnu Džoliju, kuri nav precējušies un kopā audzina sešus bērnus.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu