Latvijas hokeja izlase aizvada pirmo pārbaudes spēli pret Norvēģiju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja izlase, turpinot gatavoties pasaules čempionātam, piektdien Norvēģijas pilsētā Bergenā aizvadīs pārbaudes spēli pret mājinieku valstsvienību.

Mača sākums paredzēts plkst. 19.30 un spēli tiešraidē vārēs redzēt LTV7 kanālā. Abas komandas vēlreiz savā starpā tiksies arī sestdien, 18.aprīlī.

Norvēģijas izlase, gatavojoties pasaules čempionātam, aizvadījusi četras pārbaudes spēles. Divas reizes valstsvienība izbraukumā zaudēja Čehijai ar 0:4 un 0:1, bet mājās ar 2:3 un 1:4 piekāpās Zviedrijai.

Latvijas izlases sastāvā uz divām pārbaudes spēlēm Norvēģijā devušies 26 spēlētāji, bet mājās palika septiņi hokejisti. Izlases treneru rīcībā šobrīd ir 33 hokejisti, taču uz pasaules čempionātu brauks 25 no viņiem.

Pirms došanās uz Norvēģiju, Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Beļavskis norādīja, ka sastāvs šobrīd par 90% ir tāds, kas dosies uz pasaules čempionātu.

Latvijas izlase, gatavojoties pasaules čempionātam, aizvadījusi četras pārbaudes spēles. Valstsvienība izbraukumā Baltkrievijā piedzīvoja zaudējumu mājiniekiem ar 1:2 un guva uzvaru ar 1:0, savukārt savā laukumā Latvijas izlase ar 1:2 un 0:1 atzina Francijas hokejistu pārākumu.

Pirms pasaules čempionāta Latvijas izlase aizvadīs vēl divas pārbaudes spēles 24. un 25. aprīlī «Arēnā Rīga» ar Slovākijas valstsvienību.

Pasaules čempionāts no 1. līdz 17. maijam risināsies Čehijā. Latvijas izlase A apakšgrupā Prāgā spēlēs pret Kanādu, Čehiju, Zviedriju, Šveici, Vāciju, Austriju un Franciju, savukārt B grupā Ostravā sacentīsies Somija, Krievija, ASV, Slovākija, Norvēģija, Baltkrievija, Slovēnija un Dānija.

Latvijas izlases sastāvs mačiem ar Norvēģiju:

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Elvis Merzļikins, Ervīns Muštukovs;

Aizsargi: Ēriks Ševčenko, Jānis Andersons, Krišjānis Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Guntis Galviņš, Māris Jass, Oskars Cibuļskis, Maksims Širokovs;

Uzbrucēji: Jānis Sprukts, Lauris Dārziņš, Kaspars Daugaviņš, Rodrigo Ābols, Armands Bērziņš, Miķelis Rēdlihs, Andris Džeriņš, Roberts Lipsbergs, Mārtiņš Cipulis, Koba Jass, Lauris Bajaruns, Roberts Bukarts, Gunārs Skvorcovs, Gints Meija, Ņikita Jevpalovs

Mājās trenēsies: vārtsargs Jānis Kalniņš, aizsargi Aleksandrs Jerofejevs, Renārs Demiters, uzbrucēji Roberts Jekimovs, Edijs Brahmanis, Edgars Kulda un Kaspars Saulietis

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu