Piecas gaidītākās vasaras komēdijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunā aptaujā, kurā iztaujāti biļešu pārdošanas kompānijas «Fandango» kino apmeklētāji, noskaidrotas šīs vasaras gaidītākās komēdijas, vēsta kino industrijas žurnāls «Variety». Gada sākumā «Fandango» veica aptauju par visa 2015. gada gaidītāko filmu. Gaidītākā izrādījās zinātniskās fantastikas grāvējs «Star Wars: The Force Awakens», kas uz ekrāniem iznāks decembrī. Lūk, pirmais vasaras gaidītāko komēdiju piecnieks un interesentu procents.

 
Foto: publicitātes

5. «Spy» 7%

Kinostudijas «20th Century Fox» un režisora, producenta, scenārija autora Pola Feiga («Bridesmaids», «The Heat», «I Am David») jaunākā komēdija solās būt lieliska izklaide. Filmā spēlēs Džeisons Stethems («Safe», «Killer Elite», «Blitz»), Melisa Makārtija (Melissa McCarthy) un pat Džūda Lovs (Jude Law).

 
Foto: publicitātes

4. «Magic Mike XXL» 11%

«Magic Mike XXL» ar aktieri Čeningu Teitumu galvenajā lomā solās būt viena no populārākajām kino sieviešu auditorijas vidū.

Pirmā «Magic Mike» filma tika laista klajā pirms trīs gadiem. Tās sižetā bija stāsts par vairākiem vīriešiem, kuri sāka pelnīt lielu naudu, dejojot striptīzu. Arī šajā daļā stāsts turpinās.

«Magic Mike» režisors Gregorijs Džeikobs atklājis, ka Maiks, kuru tēlo aktieris Čenings Teitums, atkal satiksies ar puišiem un viņu piedzīvojumi turpināsies. Protams, filmā atkal būs redzami vairāki atkailināti un pikanti skati; režisors uzskata, ka fani nebūs vīlušies.

Filmas «Magic Mike» jaunākajai daļai pievienosies tādi aktieri kā Ambera Hērda, aktiera Vila Smita meita Džada Pinketa Smita, Elizabete Benksa un Maikls Strahans.

«Magic Mike XXL» nāks klajā 4.jūlijā.

 
Foto: publicitātes

3. «Entourage» 16%

Holivuda ir kara lauks. To saprot visi, kas ar cerībām un sapņiem par aktiera, režisora vai scenārista vietu turp devušies laimi meklēt. Tiem, kuriem paveicas, bieži vien līdzi seko svīta - draugi, paziņas, radi.

Pēc milzu popularitātes, kuru seriāls «Entourage» ieguvis astoņās sezonās, šovasar uz ekrāniem iznāks seriāla pilnmetrāžas versija.

«Entourage» stāsta par Holivudas aktieri Vincentu Čeisu, kurš strauji kāpj pa karjeras un popularitātes kāpnēm, kā arī par viņa draugu gaitām. «Entourage» ar ironiju un humoru atspoguļo Holivudas filmu biznesa un izklaides industrijas aizkulises un parāda skatītājiem to daļu, kuru parasti neredzam.

Uz lielajiem ekrāniem 5. jūnijā.

 
Foto: publicitātes

2. «Ted 2» 22%

Seriāla «Family Guy» autora Seta Makfārlina komēdijas «Teds» turpinājums.

Lomās: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried, Jessica Barth.

 
Foto: publicitātes

1. «Pitch Perfect 2» 34%

«Pirmklasīgās 2» ir turpinājums filmai par a cappella dziedošajām meitenēm, kuras piedalās dziedāšanas sacensībās. Šoreiz meiteņu grupa «The Barden Bellas» piedalās starptautiskā konkursā, kurā nekad amerikāņu dziedātāji vēl nav uzvarējuši.

Lomās: Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Alexis Knapp, Rebel Wilson, Skylar Astin.

Uz ekrāniem maija beigās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu