Vizs Kalifa sasniedz «Spotify» straumēšanas rekordu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Amerikāņu repera Viza Kalifas dziesma «See You Again» no filmas «Furious 7» («Ātrs un bez žēlastības 7») vienas diennakts laikā ASV straumēta 4,2 miljonus reižu, vēsta britu laikraksts «The Guardian». Dziesma pirmdien, 13. aprīlī, sasniedza jaunu ASV straumēšanas rekordu.

Hits pārspējis arī globālo nedēļas straumēšanas rekordu, jo no 6. līdz 12. aprīlim tika straumēts 21,9 miljonus reižu.

Pēkšņās popularitātes dēļ dziesma «See You Again» iekļuvusi 26 pasaules valstu mūzikas topos.

«Šis ir viens no tiem īpašajiem brīžiem, kad viss sakrīt vajadzīgajās vietās un tiek radīta dziesma, kas emocionāli rezonē ar miljoniem cilvēku visā pasaulē,» sacīja ierakstu kompānijas «Atlantic Records» vadītājs Kreigs Kalmens.

Dziesma un tās videoklips ir veltījums traģiskā autoavārijā bojāgājušajam «Fast & Furious» franšīzes aktierim Polam Vokeram, kurš redzams septītajā filmā.

Vokers spēlēja vienu no galvenajām lomām franšīzē - policistu Braienu O'Koneru.

Kā jau ziņots iepriekš, pēc Vokera avārijas filmas izdošana tika atlikta uz nenoteiktu laiku. Vēlāk tika paziņots, ka nenofilmētās ainas ar Vokeru tikšot pabeigtas, izmantojot dublierus un datorgrafiku. Vokera brāļi Keilebs un Kodijs piekrita būt par brāļa dublieriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu