«LMT Summer Sound» šovasar uzstāsies «Pet Shop Boys» (27)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovasar Liepājā 11. un 12. jūlijā uz «LMT Summer Sound» galvenās, LMT skatuves kāps britu elektropopa duets «Pet Shop Boys», britu producents, aizvadītā gada superhitu «La La La» un «Wonder» autors «Naughty Boy» ar grupu. Tāpat iespaidīgāko zvaigžņu sarakstu, kāds Liepājā jebkad viesojies, papildinās Gacho, amerikāņu hiphopa mūziķis Mikijs Blanko (Mykki Blanco), lietuviešu ansamblis «Golden Parazyth» un latviešu mākslinieki - Dons, «Otra Puse» un Dženija Meja (Jenny May). Līdz 10. aprīlim biļetes būs nopērkamas par līdzšinējo cenu - 25 EUR «Biļešu Servisa» kasēs un internetā.

Ievērojamākajā koncertšovā, kāds jebkad Liepājā piedzīvots, «Pet Shop Boys» izpildīs klasiskos hitus «West End Girl», «Always On My Mind», «Domino Dancing» un citus superhitus, kā arī jaunākos skaņdarbus. «Pet Shop Boys» uz Liepāju vedīs vairākus kravas auto ar savu tehniku, lai nodrošinātu šovam nepieciešamo video, gaismas un skaņas aprīkojumu. Grupa savos koncertos izmanto lielizmēra video projekcijas, lāzerus un krāšņu gaismu šovu. Pagājušā gadā «Pet Shop Boys» koncertšovs tika atzīts par vienu no aizraujošākajiem un krāšņākajiem šoviem pasaulē.

Šogad festivālā kopā ar savu dzīvo grupu uzstāsies arī šā brīža aktuālais britu producents, dziesmu autors, DJ un mūziķis «Naughty Boy», kurš uz pasaules mūzikas skatuves uzmanību pievērsa ar lipīgo dziesmu «La La La». Pirms sava debijas albuma «Hotel Cabana» izdošanas pagājušajā gadā «Naughty Boy» jeb Šahids Kāns ir producējis vairākus britu Top40 albumus, sadarbojies ar dziedātāju Emeli Sandē un veidojis ierakstus Leonai Luisai, «JLS», «Tinie Tempah» un daudziem citiem pazīstamiem mūziķiem.

Festivāla organizatori prognozē, ka lielāko pārsteigumu tajā sagādās amerikāņu multimākslinieks Mikijs Blanko. Pirms trim gadiem mūziķis izveidoja industriālā roka projektu, bet vēlāk pārgāja uz repu un 2012. gadā izdeva pirmo EP «Mykki Blanco & the Mutant Angels». Tuvākajā laikā ir sagaidāms pirmais debijas albums «Micheal».

Pēc divu gadu pauzes uz LMT skatuves kāps hiphopa mūziķis Gacho. Pirms diviem gadiem viņa uzstāšanās bija festivāla centrālais notikums, un šogad Gacho sola atgriezties tikpat skaļi un ar vēl iespaidīgāku šovu. Šogad mūziķis jau izdevis divus singlus no sava topošā jaunā albuma - «Skills To Party» un «Mans festivāls».

Dons jeb Artūrs Šingirejs šobrīd noteikti ir uzskatāms par vienu nu veiksmīgākajiem Latvijas mūziķiem, kam pierādījums ir seši pilnībā izpārdoti «Varanasi» albuma prezentācijas koncerti «Palladium Rīga» un koncerttūre visā Latvijā. Liepājai Dons sola sagatavot īpašu koncertprogrammu.

Debiju «LMT Summer Sound» festivālā piedzīvos viena no Latvijas labākajām popmūzikas grupām «Otra Puse». Festivālā grupa izpildīs gan jaunā albuma skaņdarbus, gan jau par Latvijas popmūzikas klasiku uzskatāmās dziesmas «Ieskaties», «Nakts vai Rīts», «Dievs dod» un citus.

Festivālā uzstāsies arī dziedātāja Dženija Meja, kura šobrīd ieraksta savu jauno albumu. Tajā dominēšot latino ritmi, un albuma pirmais singls «Es gribu vēl mīlēt» Youtube jau ticis skatīts vairāk nekā 1 miljonu reižu.

Lietuvas grupa «Golden Parazyth», sākotnēji paredzēta kā soloprojekts, bet tagad pārtapusi duetā, ir kļuvusi par pazīstamu muzikālo apvienību kaimiņvalstī. Viņu muzikālais rokraksts ir tumšu elektronisku akordu, ambientās un 8 bitu mūzikas, kā arī enerģiska ritma un indīrokam raksturīga augsta vokāla organiska saspēle. Pērn grupa viesojās Latvijā, iesildot britu duetu «Hurts».

Jau tuvākajā laikā LMT Summer Sound festivāla programma vēl tiks papildināta.

LMT Summer Sound notiks jau ceturto gadu pēc kārtas, 11. un 12. jūlijā Liepājā, Jūrmalas parkā un pludmalē. Biļetes uz festivālu var iegādāties visās «Biļešu Servisa» kasēs un internetā. Biļešu cena no 10. aprīļa būs 28€. No 7. aprīļa arī ir iespējams iegādāties telšu pilsētiņas biļeti un arī komplektu – festivāla divu dienu biļete + teltsvieta. Komplekta cena līdz 10. aprīlim 32€, un no 10. aprīļa 35€. Pērkot telšu pilsētiņas biļeti atsevišķi, tās cena 7€.

Festivālam tuvojoties, biļešu cena pieaugs.

Festivālu piedāvā Latvijas Mobilais Telefons, garšu piešķir a/s «Cēsu Alus», atbalsta Liepājas dome un Liepājas kultūras pārvalde.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu