Dziedātāja Katy Tindemark kļūst par vietējā zīmola «Basque» seju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Katy Tindemark ir bieži redzama staigājam pa mēli dažādās modes skatēs, nu dziedātāja ir arī kļuvusi par latviešu zīmola «Basque» seju un jūtas sajūsmā par to. Māksliniece jau ir piedalījusies fotosesijā un fotografējusies dažādos zīmola T-kreklos.

Katrs zīmola «Basque» T-krekla zīmējums ir autora gleznojums un ir unikāls, gleznojums tiek veidots ar otu un speciālām, kvalitatīvām krāsām. Turklāt zīmola produkcija nav dārga, cenas piemērotas ikvienam vidusmēra pircējam.

«Piekritu kļūt par zīmola seju, jo man patīk zīmola produkcija, netipiski T-krekli, kuri izceļas ar oriģinalitāti, un otru tādu nav iespējams atrast. Esmu jau bijusi modele dažādās modes skatēs, bet šis piedzīvojums ir īpašs, jo nekad man nav piedāvāts kļūt par reklāmas seju,» priecājas māksliniece.

Fotosesiju Katy uzskata par labāko, kāda viņai bijusi, jo apģērbā jutusies ērti un vēlas savā garderobē tikai šā zīmola izstrādājumus. Turklāt pat aukstums nav atturējis meiteni no procesa baudīšanas.

Zīmola «Basque» īpašniece Tatjana Mackevica atklāj, ka Katy Tindemark izvēlēta tāpēc, ka ir ļoti skaista, sportiskas miesasbūves, turklāt no dabas apveltīta ar garām kājām, kuras palīdz izcelt T-kreklus.

Publiski zīmola «Basque» veikumu bija iespējams aplūkot īpašā modes nedēļas nogalē - Friends fashion party, kur norisinājās zīmola modes skate.

Skatē varēja aplūkot gan zīmola radītos T-kreklus, gan īpašās «baskas» - mazus svārciņus, kuri ikvienu kleitu padara neatkārtojamu un unikālu.

Ideju autore Tatjana Mackevica vēlas, lai cilvēki nēsā viņas apģērbu, tāpēc arī cenas nav lielas, jo lielākais prieks ir redzēt apģērbu cilvēkiem mugurā, ne veikalā uz pakaramajiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu