Znaroks nosauc vārtsargus, kas pretendē uz vietu Krievijas izlasē PČ (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Krievijas valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks nosaucis vārtsargus, kas kandidēs uz vietu pasaules čempionātā Minskā.

«Atklāšu jums nelielu noslēpumu: mums jau ir pietiekami daudz kandidātu, kas pretendēs uz vietu pasaules čempionātā Minskā,» sarunā ar aģentūru «ITAR-TASS» sacīja Znaroks. Visu sarakstu es jums nenosaukšu, jo daudziem spēlētājiem vēl nav beidzies regulārais čempionāts NHL

51 gadu vecais Znaroks nosauca vārtsargus, kas pretendēs uz vietu valstsvienībā: Aleksandrs Jerjomenko (Maskavas «Dinamo»), Emīls Garipovs (Kazaņas «Ak Bars»), Staņislavs Gaļimovs (Mitišču «Atlant»), Vitālijs Košečkins (Magņitogorskas «Metallurg») un Andrejs Vasiļevskis (Ufas «Salavat Julajev»).

«Savukārt, ja runājam par NHL vīriem, tad kandidātos, protams, atrodas Sergejs Bobrovskis (Kolumbusas «Blue Jackets»), Semjons Varlamovs (Kolorādo «Avalanche») un Antons Hudobins (Karolīnas «Hurricanes»), atklāja treneris.

Krievijas valstsvienība gatavoties čempionātam Minskā sāks jau šo svētdien, 6.aprīlī.

Oļega Znaroka vadītā valstsvienība PČ cīnīsies vienā apakšgrupā ar Latviju, Somiju, ASV, Vāciju, Šveici, Baltkrieviju un Kazahstānu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu