Te!: Allažos atrod melnos dimantus, Piebalgā darina kurpes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

LV jaunatklāšanas komanda 3. aprīļa raidījumā TE!, ko rādīs LTV 1 plkst. 21:15, gaismā cels Latvijas melnos dimantus - Gustavs Terzens ar Martu Selecku Allažos tiksies ar spāni Džordi, kurš jau sešus gadus Latvijā audzē melnos ķiplokus. TE! Rīgā klauvēs pie kino-foto-fono-fonda durvīm, lai atrastu pirmos nofilmētos Rīgas kadrus un tās bērnības fotogrāfijas. Uz sarunu par arhīviem un to, kā tiek glabāts Latvijas kino, Māra Kampernova aicinās kino zinātnieku un kritiķi Agri Redoviču.

Dace Grimze ar TE! Dara Jaunpiebalgas novadā būs ciemos zemnieku saimniecībā «Lielmežs», kuras saimnieki no aitu vilnas darina apavus. Izrādās, ka no kūts līdz gatavam produktam ir tikai 100 metri. Dace arī viesosies Rīgā pie Woolings komandas, kuras ražotos filca apavus ar mājas cepeškrāsnī kausētām gumijas zolēm novērtē pat slavenā britu modes dizainere Vivjena Vestvuda (Vivienne Westwood).

Pauls Timrots raidījumā testēs kādu no Latvijas pilsētām; kuru - tas lai paliek intrigai.

TE! komanda veicina Latvijas apceļošanu visās gada sezonās un apzina vietējās vērtības, vietas, notikumus un cilvēkus.

Raidījumu LTV 1 ekrānos var redzēt katru ceturtdienu plkst. 21:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā plkst. 11:00. Visas raidījuma epizodes varēs skatīties arī VFS Films mājas lapā http://vfs.lv/.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu