Džeremijs Klārksons atsakās no dalības BBC raidījumā

LETA/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BEN STANSALL / POOL

Britu televīzijas personība Džeremijs Klārksons atteicies no dalības raidorganizācijas BBC humoristiskā raidījuma «Have I Got News For You» sērijā.

Bija paredzēts, ka 24.aprīlī būs 54 gadus vecā Klārksona pirmā atgriešanās BBC nepilnu mēnesi pēc tam, kad viņa līgums par dalību auto pārraidē «Top Gear» («Gāzi grīdā!») netika pagarināts konflikta ar producentu dēļ. Klārksons jau iepriekš vadījis vairākas «Have I Got News For You» sērijas.

Taču producentu kompānijas «Hat Trick» direktors Džimijs Malvils sacīja, ka Klārksons tomēr šomēnes raidījumā nepiedalīšoties. «Džeremijs Klārksons apdomājās un nolēma nevadīt pārraidi «Have I Got News For You». Taču mēs gaidām, ka viņš to darīs vēlākā datumā šā gada laikā,» viņš norādīja.

Kā jau ziņots, raidorganizācija BBC marta beigās nepagarināja līgumu ar Klārksonu, kā rezultātā viņš zaudēja raidījuma vadītāja amatu. BBC disciplinārajā izmeklēšanā tika secināts, ka Klārksons vainojams pie «neizprovocēta fiziska un verbāla uzbrukuma» producentam Oisinam Timonam, ko «apturēja liecinieka iejaukšanās».

Timons paziņoja, ka nevērsīšoties policijā par notikušo.

Lielbritānijas policija veica izmeklēšanu, taču nolēma nesodīt nevienu iesaistīto. «Visas nopratināšanas ir pabeigtas, taču mēs neredzam vajadzību pēc tālākas policijas iejaukšanās,» paziņoja policijas runasvīrs.

Vairāk nekā viens miljons fanu parakstīja BBC adresētu petīciju par 54 gadus vecā Klārksona atstāšanu amatā.

Raidorganizācija BBC apstiprinājusi, ka raidījums «Top Gear» turpināšoties bez Klārksona. Tomēr nav zināms, vai tajā paliks divi pārējie vadītāji Džeimss Mejs un Ričards Hamonds.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu