«Enhet» svinēs dzimšanas dienu ar koncertiem Rīgā, Liepājā un Cēsīs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena no Latvijas senākajām «metalcore» apvienībām, Cēsu grupa «Enhet», šīs nedēļas nogalē svinēs savu 13.dzimšanas dienu, viesojoties Rīgā, Liepājā un Cēsīs, informēja koncerta organizatoru pārstāvis Jānis Sildniks.

Svētkus grupa atzīmēs kopā ar Polijas «thrash/hardcore» grupu «Lostbone», ko «Enhet» iepazina savas 2013. gada Eiropas turnejas laikā. «Lostbone» sevi raksturojuši kā jaudīgu un tehnisku mūziku, kas nepiekāpīgi pieprasa, lai tā tiktu klausīta dzīvajā izpildījumā. Vairāk nekā deviņu gadu ilgajā pastāvēšanas laikā Polijas grupa izdevusi trīs albumus, kā arī koncertējusi kopā ar tādām apvienībām kā «Gojira», «Motorhead», «Six Feet Under» un citām.

Koncertos Rīgā un Cēsīs «Enhet» svinības papildinās grupas draugi un kolēģi no Cēsīm - «Spit it out», kas pavisam nesen atzīmēja sava debijas albuma «My friends are my strength» prezentāciju. Koncerti notiks 3. aprīlī, 4. aprīlī un 5. aprīlī klubos «Nabaklab», «Fontaine Palace» un grupas mājvietā - Cēsīs, «Fonoklubā».

Grupa «Enhet» savu darbību sāka 2001.gadā un kopš tā laika ir izdevusi divus albumus, kā arī sniegusi vairāk nekā 350 koncertus 11 valstīs, kļūstot par vienu no senākajām un pieredzes bagātākajām sava žanra vienībām Baltijā. Grupas jaunākais albums «Keep It Clear» nāca klajā pagājušajā gadā un ir pieejams visos populārākajos mūzikas straumēšanas servisos, kā arī grupas «Bandcamp» profilā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu