Sandis Ozoliņš savu karjeru noslēgs NHL klubā «Sharks» (54)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas hokeja leģenda, aizsargs Sandis Ozoliņš savu pēdējo profesionālās karjeras sezonu noslēgs Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībā Sanhosē «Sharks», paziņojis pats sportists.

41 gadu vecais latviešu aizsargs jau tuvākajā laikā parakstīs līgumu ar «Sharks» komandu, kas viņu izvēlējās 1991.gada NHL jauno spēlētāju draftā.

«Karjeru vēlos noslēgt komandā, kurā sāku savas profesionālās sporta gaitas. Nespēju atteikties no tik vilinoša piedāvājuma,» sacīja latvietis. «Gribu teikt lielu paldies Rīgas «Dinamo» organizācijai un visiem faniem. Jūs vienmēr paliksiet manā atmiņā kā labākie līdzjutēji pasaulē.»

«Sharks» klubā Ozoliņš spēlēja no 1992./1993. līdz 1995./1996.gada sezonai. Pēc tam viņš tika aizmainīts uz Kolorādo «Avalanche» vienību, kurai 1996.gadā palīdzēja iegūt Stenlija kausu.

Zīmīgi, ka pēdējo reizi Ozoliņš uz NHL ledus kāpa tieši Sanhosē komandas kreklā, pārstāvot to 2007./2008. gada sezonā. Pēc tam Latvijas hokeja leģenda devās uz savas dzimtenes komandu Rīgas «Dinamo», kuras rindās aizvadīja četras sezonas.

Pasaules spēcīgākā hokeja līgās Ozo kopumā aizvadījis 1002 spēles, izceļoties ar 190 vārtu guvumiem un 464 rezultatīvām piespēlēm.

* Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa. Tās saturs ir izdomāts.

Komentāri (54)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu