Latvijā atvērs politiķu vaska figūru muzeju (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Jau ziņots, ka pēc mēneša apmeklētājiem tiks atvērta «Stūra māja» Brīvības ielā. Nule tapis zināms, ka ēkā tiks izvietots arī Latvijā populāro politiķu vaska figūru muzejs. Muzeja ekspozīcija tiks veidota pakāpeniski, iedzīvotājiem balsojot par tīkamāko politisko spēku, kura figūru vaskā atlies Londonā.

Ideja par Latvijas politiķu vaska figūru muzeju tapusi ekspremjeram, uzņēmējam Vilim Krištopanam, kurš šo ideju vēlējies attīstīt, vairojot nacionālismu un cieņu pret politiķiem Latvijā.

Paredzēts, ka pēc mēneša varēsim jau iepazīties ar pirmajiem eksponātiem, kuru dubultnieki tie būs, paliek noslēpums! Nākamās vaska figūru personības izvēlēties varēs paši apmeklētāji - balsojot.

Pats Krištopana kungs arī investējis zināmu naudas summu muzeja realizācijai.

«Bieži tautiešiem liekas, ka politiķi ir kas tāls un neaizsniedzams - kas bieži vien tā arī izrādās. Lūk, šajā vietā katrs interesents nekautrējoties varēs izpētīt katru tautas kalpu,» par savu ideju skype intervijā stāsta Vilis Krištopans.

Vaska figūras izveidos profesionāļi sadarbībā ar slaveno Tiso kundzes (Madame Tussauds) Vaska figūru muzeju.*

* Šī ir 1.aprīļa - Joku dienas - ziņa. Tā ir izdomāta, un tās saturs nav nevienam saistošs.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu