Anna Hetaveja atzīst, ka ir materiāliste un vēlas atkal kļūt visiem tīkama (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktrise Anna Hetaveja ir atzīta par vienu no Holivudas nepatīkamākajām slavenībām, aktrise vēlas to labot un ar savu dzīvesstilu panākt iekļūšanu Holivudas patīkamāko slavenību listē.

Aktrise Anna Hetaveja ir atteikusies no sava dārgā dzīvesstila un iegādājusies vienkāršāku apģērbu un apavus, lai parādītu, ka spēj būt vienkārša un dzīvot parasta cilvēka dzīvi.

Anna atzīst, ka ir dzīvojusi pārāk labu dzīvi, ņemot vērā, ka citi viņas valsts iedzīvotāji skaita naudu, lai nopirktu maizi, tāpēc viņa atteicās valkāt dizaineru apģērbu, lai kļūtu tuvāka tautai.

Slavenība uzskata, ka tieši nauda un panākumi aptumšo zvaigžņu prātus, ja ir līdzekļi, tiek pirktas mantas, kuras tu vēlies un spēj atļauties.

Aktrise ir izlēmusi padzīvot ārpus prožektoru gaismas, lai ļautu cilvēkiem atpūsties no viņas, un šo laiku viņa veltīs, lai sakārtotu sevi un atrastu sevī to meiteni, kura reiz sāka aktrises gaitas un nebija materiāliste.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu