Latvijas izlase sāk griezt ledu Piņķos (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas "Dinamo" facebook.com profils

Oficiālais sagatavošanās posms, gatavojoties šā gada pasaules čempionātam Minskā, mūsu valstsvienībai sāksies tikai nākamnedēļ, tomēr daži potenciālie kandidāti jau šodien kopā ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo» grieza ledu «Inbox.lv» arēnā.

Kā sarunā ar TVNET pastāstīja LHF preses sekretārs Māris Gorbunovs, Latvijas izlases rīcībā šobrīd atrodas 13 spēlētāji. Viņi līdz ceturtdienai slidos kopā ar «Dinamo» komandu, kurai arī sezona noslēgusies.

Latvijas izlases hokejisti slidoja valstsvienības treniņu formās, bet «Dinamo» spēlētāji bija sava kluba krāsas kreklos.

No potenciālajiem valstsvienības kandidātiem šodien trenējās vārtsargi - Edgars Masaļskis, Ervīns Muštukovs, aizsargi - Guntis Galviņš, Edgars Dīķis, Kristers Freibergs, Maksims Širokovs, uzbrucēji - Miks Lipsbergs, Raimonds Vilkoits, Elvijs Biezais, Edijs Brahmanis, Juris Štāls, Toms Andersons, Artūrs Ozoliņš, Edgars Kļaviņš un Koba Jass.

Iespējams, jau rītdien izlases rindas papildinās vēl daži kandidāti. Tomēr LHF neatklāja, kuri no spēlētājiem tieši tie varētu būt.

7.aprīlī Latvija sāks oficiālu sagatavošanās posmu PČ. Jau no pirmās dienas pie izlases stūres būs Teda Nolana labā roka, asistents Toms Kūlens. Pats Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo «Sabres» galvenais treneris Rīgā ieradīsies neilgi pirms pārbaudes mačiem ar Vācijas speciālista Oļega Znaroka vadīto Krievijas izlasi.

Latvijas hokeja valstsvienība piedalīsies «Euro Hockey Challenge» tūrē, kuras ietvaros viesos (10. un 11. aprīlī) spēkosies ar Somijas izlasi. Savukārt pēc tam (18. un 19. aprīlī) Latvijas izlase «Arēnā Rīga» spēlēs ar Krievijas izlasi, bet 25. un 26. aprīlī tiksies ar Franciju.

2014. gada pasaules hokeja čempionāts risināsies Minskā no 9. līdz 25. maijam. Latvijas izlase priekšsacīkstēs spēlēs B apakšgrupā, kurā vēl ir Somija, Krievija, ASV, Šveice, Vācija, Baltkrievija un Kazahstāna.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu