Durbes ezerā izņemti divi 16 metrus gari zvejas tīkli

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Durbes ezerā policija zvejošanas aizlieguma laikā izņēmusi divus aptuveni 16 metrus garus zvejas tīklus, pastāstīja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirknī.

Otrdien Durbes novadā Durbes ezerā reida laikā, veicot licencētās makšķerēšanas un zvejniecības kontroli konstatēts, ka ezerā ir ielikti divi zvejas tīkli zvejošanas aizlieguma laikā. Katrs tīkls ir aptuveni 16 metrus garš. Abi tīkli izņemti. Personas notikuma vietā nav aizturētas, policija noskaidro lietas apstākļus.

Policija atgādina, ka par zvejas noteikumu pārkāpšanu iekšējos ūdeņos paredzēts naudas sods fiziskajām personām no 30 līdz 350 eiro apmērā, konfiscējot pārkāpuma izdarīšanas rīkus un pārkāpuma priekšmetus. Savukārt juridiskajām personām tiek piemērots sods 30 līdz 700 eiro apmērā.

Policija aicina iedzīvotājus būt vērīgiem un, sastopoties ar maluzvejniecību, sazināties ar policiju un informēt par to, zvanot 63404602, 110 vai vēršoties personīgi tuvākajā policijas iecirknī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu